ΥΓΕΙΑ

Τρία Πανίσχυρα Tips Ομορφιάς που θα σας Κάνουν να Μοιάζετε σαν 18 Χρονών! Απαραίτητα σε ΚΑΘΕ Γυναίκα!

Τρία Πανίσχυρα Tips Ομορφιάς που θα σας Κάνουν να Μοιάζετε σαν 18 Χρονών! Απαραίτητα σε ΚΑΘΕ Γυναίκα!

Ενώ τα καλύτερα μυαλά της επιστήμης και της ιατρικής εργάζονται σκληρά σε νέες μεθόδους για να επιμηκύνουν τις ζωές μας, φαίνεται πως εμείς έχουμε βρει έναν τρόπο να σταματήσουμε τον χρόνο. Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε ένα πολύτιμο μυστικό: τα μόνα που χρειάζεστε για να ξυπνάτε νέοι κάθε μέρα είναι αυτά τα υλικά.

Ανανεώστε το δέρμα του προσώπου σας

Θα χρειαστείτε:

Καλά αλεσμένο καφέ. Γάλα, κατά προτίμηση με λίγα λιπαρά, αφού περιέχει αρκετά έλαια. Ένα μπολ για ανακάτεμα. Ένα κουτάλι για να απλώσετε και να αφαιρέσετε την μάσκα. Δεν σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε βούρτσα, γιατί μπορεί να μείνουν υπολείμματα καφέ.

Πώς να το φτιάξετε:

1. Ρίξτε τον καφέ στο μπολ και προσθέστε το γάλα. Θα πρέπει να βγει μια πηχτή κρέμα, γι’αυτό προσeξτε με το γάλα.

Διαφήμιση

2. Απλώστε την μάσκα στο πρόσωπο σας, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.

3. Περιμένετε 15-20 λεπτά για να απορροφήσει το δέρμα τα συστατικά.

4. Ξεπλύντε την μάσκα με ζεστό νερό. Χάρη στην αναζωογονητικές ιδιότητες του καφέ, το δέρμα του προσώπου σας ανανεώνεται, η ροή του αίματος βελτιώνεται και η όψη του δέρματος γίνεται καλύτερη.

Προλάβετε και ξεφορτωθείτε τις ρυτίδες του προσώπου

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι βαζελίνη. Απλώστε μια λεπτή στρώση βαζελίνης στο πρόσωπο, κάτω από τα μάτια και στα χείλη κάθε βράδυ. Είναι σημαντικό να έχετε πλύνει το πρόσωπο σας πιο πριν και να απλώνετε την βαζελίνη όσο είναι ακόμα υγρό. Το πρωί θα δείτε διαφορά: το πρόσωπο σας θα είναι απαλότερο και πιο ελαστικό.

Λευκάνετε το δέρμα στις μασχάλες σε ένα βράδυ

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μαγειρική σόδα και ροδόνερο για να απολεπίσετε τα νεκρά κύτταρα. Φτιάξτε μια πηχτή κρέμα που θα χρησιμοποιήσετε σαν σκραμπ. Ξεπλύντε την με ζεστό νερό και στεγνώστε τις μασχάλες.

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#tips
#γάλα
#δέρμα
#ιδιότητες
#κρέμα
#νερό
#περιοχή
#πρόσωπο
#πρωί
#Σήμερα
#Φτιάξετε
#Φτιάξτε
#χρόνο