share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

Ώρα ν’ αρχίσεις να πίνεις ξύδι! Δες γιατί …

Ώρα ν’ αρχίσεις να πίνεις ξύδι!  Δες γιατί …

Αν η μόνη φορά που χρησιμοποιείς το ξύδι, είναι για να δώσεις λίγη γεύση στις φακές, ίσως δεν περάσεις πολύ καλά με τα νέα που ακολουθούν.

Μάλλον πρέπει ν’ αρχίσεις να ξανασκέφτεσαι αυτή σου την αποστροφή για το ξυδάκι.

Η αντι-γλυκαιμική επίδραση του ξυδιού μειώνει την αρτηριακή πίεση και βοηθά στην πέψη,

ενώ τα υψηλά επίπεδα οξέων μπορούν να σε βοηθήσουν με το φούσκωμα και τους πόνους στο σώμα.

Διαφήμιση

Επίσης, δεν έχει τόσο χάλια γεύση όσο νομίζεις.

Τα πόσιμα ξύδια περιέχουν συνήθως μηλίτη, ή ξύδι από ζαχαροκάλαμο, το οποίο αναμειγνύεται με αλάτι, ζάχαρη και άλλα φυσικά καρυκεύματα –

που σημαίνει ότι έχουν λιγότερο έντονη γεύση από αυτό που χρησιμοποιούμε για το μαγείρεμα ή τη sauce της σαλάτας.

Δε χρειάζεται να το πιεις σκέτο.

Μπορείς να το αναμείξεις με ανθρακούχο νερό για μια εναλλακτική σόδα ή να προσθέσεις μια μικρή ποσότητα στο αγαπημένο σου κοκτέιλ.

Διαφήμιση

logo