ΥΓΕΙΑ

Μαύρα Στίγματα ΤΕΛΟΣ! Δείτε ΠΩΣ θα ξεφορτωθείτε τα Μαύρα Στίγματα από τη μία στιγμή στην άλλη

Μαύρα Στίγματα ΤΕΛΟΣ! Δείτε ΠΩΣ θα ξεφορτωθείτε τα Μαύρα Στίγματα από τη μία στιγμή στην άλλη

Συνήθως τα βρίσκουμε στη μύτη ή στο πιγούνι και μπορούν να γίνουν πολύ εκνευριστικά. Όλοι τα έχουμε αντιμετωπίσει σε κάποια φάση της ζωής μας και συνδέονται άμεσα με τον τύπο δέρματος που έχουμε. Η μάχη ενάντια σε αυτά τα μαύρα στίγματα μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη.

Συνήθως βρίσκονται στην περιοχή Τ (μέτωπο, μύτη, πιγούνι) γιατί το δέρμα σε εκείνη την περιοχή είναι αρκετά λιπαρό. Σαν αποτέλεσμα, λίπος μαζεύεται στους πόρους και τους μπλοκάρει. Εάν προσπαθήσετε να τα “σπάσετε” είναι αρκετές οι πιθανότητες βακτήρια να μολύνουν την περιοχή και να προκαλέσουν φλεγμονή.

Το αποτέλεσμα θα είναι μετά χειρότερο. Με δύο βασικά συστατικά όμως μπορείτε να φτιάξετε μια μάσκα, που θα σας βοηθήσει να δείτε αποτελέσματα. Τα σπυράκια δεν θα είναι πια πρόβλημα.

Τα συστατικά: Για να φτιάξετε αυτήν τη μάσκα θα χρειαστείτε ζελατίνη και γάλα. Εάν είστε χορτοφάγος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πηκτίνη αντί για ζελατίνη.

Διαφήμιση

2. Συνδυάζοντάς τα

Ανακινήστε καλά τη ζελατίνη σε ένα μικρό μπολ. Ρίξτε περίπου 2 κ.σ γάλα.Ανακατέψτε τα με ένα κουτάλι.

Θα πρέπει να έχει τη πυκνότητα του γιαουρτιού. Βάλτε το στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα. Όταν το βγάλετε, ελέγξτε με το δάχτυλό σας τη θερμοκρασία του μείγματος.

Εάν η θερμοκρασία είναι καλή, απλώστε την κρέμα στο πρόσωπό σας. Αφήστε τα μάτια και το στόμα ακάλυπτα. Μία βούρτσα καλλυντικών μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη στο άπλωμα, αν και τα χέρια σας μόνο είναι αρκετά. Αφήστε τη μάσκα για 15 λεπτά.

Όταν η μάσκα αρχίζει να ξεκολλάει από το στόμα σας, τότε έχει έρθει η ώρα να τη βγάλετε. Προσeξτε να τραβήξετε τη μάσκα με τέτοια κλίση έτσι ώστε να τραβήξει και τα σπυράκια μαζί.

Διαφήμιση
TAGS:
#γάλα
#δέρμα
#θερμοκρασία
#κρέμα
#περιοχή
#στο φούρνο
#Φτιάξετε