ΥΓΕΙΑ

Εάν Παρατηρήσετε μια Γυναίκα να έχει ένα τέτοιο Τατουάζ, τότε ΑΥΤΟ σημαίνει…

Εάν Παρατηρήσετε μια Γυναίκα να έχει ένα τέτοιο Τατουάζ, τότε ΑΥΤΟ σημαίνει…

Συχνά, όταν μία γυναίκα αποβάλει, οι άνθρωποι γύρω της θα προσπαθήσουν να την υποστηρίξουν, λέγοντας πως “δεν ήταν γραφτό” ή “θα μείνεις ξανά έγκυος σύντομα.” Μπορεί να έχουν καλές προθέσεις, αλλά δεν συνειδητοποιούν το αντίκτυπο που έχει κάτι τέτοιο στη γυναίκα και το ζευγάρι γενικά. Μία αποβολή δεν γίνεται απλά να ξεχαστεί.

Διαφήμιση

Η Joan Bremer έχασε πρόσφατα το παιδί της και ένιωθε πως έπρεπε να κάνει κάτι για να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του. Έτσι, αποφάσισε να κάνει αυτό το τατουάζ.

Το τατουάζ αυτό αποτελείται από μία γραμμή που δημιουργεί την σιλουέτα μίας εγκύου γυναίκας. Η γραμμή αυτή ενώνει τις καρδιές της μητέρας και του παιδιού. Η απλότητά του το έκανε ένα πολύ δυνατό σύμβολο που έχει αγγίξει τις καρδιές πολλών γυναικών όλου του κόσμου.

Το τατουάζ αυτό έχει σαν στόχο να ενώσει τις γυναίκες που έχουν ανάγκη από την αγάπη και την υποστήριξη άλλων γυναικών που έχουν βιώσει κάτι παρόμοιο. Εάν δείτε κάποια με αυτό το τατουάζ, τότε θα ξέρετε πως υπάρχει και άλλο ένα άτομο που ξέρει τι περάσατε.

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#ανάγκη
#άνθρωποι
#γυναίκα
#γυναίκες
#κόσμου
#παιδί
#παιδιού