share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

Φιλέτο γεμιστό με σπανάκι και κεφαλογραβιέρα !!!

Φιλέτο γεμιστό με σπανάκι και κεφαλογραβιέρα !!!

Φιλέτο γεμιστό με σπανάκι και κεφαλογραβιέρα- Συνοδευόμενο με λαχανικά ψητά και μπέικον.

Υλικά

1 κιλό σπανάκι

1 ματσάκι κρεμμυδάκια

10 κλωνιά άνηθο

300 γραμ κεφαλογραβιέρα

Αλάτι πιπέρι

ελαιόλαδο

1 κολοκυθάκι

1 πιπεριά πράσινη

1 καρότο

1 πιπεριά τσίλι

1 πατάτα

Διαφήμιση

1 κρεμμύδι ξερό

1 σκελίδα σκόρδο σκόνη

αλάτι-πιπέρι

πάπρικα

λίγο ταμπάσκο

Τι κάνουμε

Σωταάρουμε το σπανάκι με τον ανιθο ενα ματσάκι κρεμμυδάκι φρέσκο πέντε κλώνους και αλατο-πιπερο σε ελαιόλαδο μόλις δεν εχει υγρά το κατεβάζουμε από την φωτιά ρίχνουμε την κεφαλογραβιέρα και ανακατεύουμε

Ανοίγουμε το φιλέτο και βάζουμε να καλύψουμε παντού με την γέμιση έπειτα το κλείνουμε κάνοντας ρόλο και το κρατάμε με με οδοντογλυφίδες για να μην ανοίξει στο ψήσιμο…

Λαχανικά

Κόβουμε το κολοκυθάκι την πράσινη πιπεριά το καρότο την πιπεριά τσίλι την πατάτα το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Βάζουμε αλάτι πιπέρι ρίγανη πάπρικα και λίγο ταμπάσκο τα ψήνου με στους 200 βαθμούς με λίγο ελαιόλαδο σκεπασμένα με λαδόκολλα για 45 λεπτά μόλις έγιναν όσο μαλακά ήθελα έβγαλα τη λαδόκολλα για να πάρουν χρώμα…Καλή όρεξη !!

Ceery Misshief

MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πηγή

Διαφήμιση

logo