share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

Σπιτικό ψωμάκι μπύρας με φέτα και ελιές !!!

Σπιτικό ψωμάκι μπύρας με φέτα και ελιές !!!

ΨΩΜΙ ΜΠΥΡΑΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ

Υλικά:

* 450 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

*330 ml μπύρας

* 150 γρ. φέτα, τριμμένη

*1/3 κούπα ελιές Καλαμών, κομμένες σε φέτες

*1 κουτ. γλ. ρίγανη

Διαφήμιση

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 C, και βάζουμε λαδόκολλα σε μακρόστενη φόρμα, 25-12cm.

Σε ένα μπώλ βάζουμε το αλεύρι, προσθέτουμε την μπύρα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να διαλυθεί εντελώς το αλεύρι .

Ρίχνουμε τις ελιές και τη φέτα και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν.

Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε για 1 ώρα.

Αφήνουμε το ψωμί να κρυώσει καλά πριν ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε .

Τις επόμενες 2 ημέρες το ψωμί μας είναι ακόμη καλύτερο.

Από

Πηγή

Διαφήμιση

logo