share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

Πώς οι υψηλές ποσότητες ζάχαρης στην εγκυμοσύνη αυξάνουν τις πιθανότητες για παιδικό άσθμα

Πώς οι υψηλές ποσότητες ζάχαρης στην εγκυμοσύνη αυξάνουν τις πιθανότητες για παιδικό άσθμα

Αν καταναλώνετε υψηλές ποσότητες ζάχαρης στην εγκυμοσύνη, αυξάνονται οι πιθανότητες το παιδί να έχει άσθμα.

Το άσθμα είναι μια χρόνια φλεγμονή των αεραγωγών, διαμέσου των οποίων ο αέρας, που αναπνέουμε φτάνει στους πνεύμονες. Η πάθηση αυτή επηρεάζει κυρίως τους λεπτούς σωλήνες που οδηγούν τον αέρα που αναπνέουμε στους πνεύμονες.

Διαφήμιση

Στα ασθματικά άτομα οι σωλήνες αυτοί είναι τρόπον τινά πιο ευαίσθητοι, με αποτέλεσμα, αν έρθουν σε επαφή με κάποια ερεθίσματα, να εμφανίζουν οίδημα στον αυλό τους (στο εσωτερικό τους δηλαδή) και –ενδεχομένως– υπερπαραγωγή βλέννης.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Πηγή

Διαφήμιση

logo