share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

Ποια τρόφιμα «κουβαλούν» συχνότερα σαλμονέλα και E. coli

Ποια τρόφιμα «κουβαλούν» συχνότερα σαλμονέλα και E. coli

Η σαλμονέλα φάνηκε να μεταδίδεται κυρίως από τους σπόρους των λαχανικών, τα αβγά,

τα φρούτα, το κοτόπουλο, το χοιρινό και το μοσχαρίσιο κρέας.

Διαφήμιση

Οι τρεις οργανισμοί εξέτασαν σχεδόν 1.000 περιστατικά τροφιμογενούς λοίμωξης προκειμένου να κατανοήσουν καλύτερα πώς εξαπλώνονται ορισμένοι παθογόνοι μικροοργανισμοί.

Στόχος του πρότζεκτ είναι η πληρέστερη ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων, συμπεριλαμβανομένων φυσικά των καταναλωτών, σχετικά με θέματα ασφάλειας των τροφίμων.

Διαφήμιση

logo