share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

Όχι δεν Υπερβάλουμε! ΑΥΤΑ τα 9 Σημεία Θέλουν Καθημερινά Καθάρισμα

Όχι δεν Υπερβάλουμε! ΑΥΤΑ τα 9 Σημεία Θέλουν Καθημερινά Καθάρισμα

Μπορεί να σας φαίνεται υπερβολή να καθαρίζετε καθημερινά το σπίτι σας και η αλήθεια είναι πως είναι όντως υπερβολή! Ούτε τον ελεύθερο χρόνο για να το κάνετε έχετε, αλλά ίσως ούτε και τη διάθεση. Ωστόσο υπάρχουν 9 σημεία που πρέπει να καθαρίζονται καθημερινά. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε ένα υγιεινό περιβάλλον ενώ παράλληλα αυτό θα είναι πολύ πιο καθαρό και θα χρειάζεται πολύ λιγότερα πράγματα να γίνουν όταν θα έρθει η ώρα της εβδομαδιαίας γενικής καθαριότητας!

Πάγκος κουζίνας Φανταστείτε πόσα πράγματα ακουμπάτε καθημερινά πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας. Τσάντες, σακούλες με ψώνια, κλειδιά, πορτοφόλια και ένα σωρό άλλα αντικείμενα λερώνουν τους πάγκους σας σε καθημερινή βάση. Επίσης, το καθημερινό μαγείρεμα που οι περισσότεροι από εσάς κάνετε, γεμίζει τον πάγκο με μικρόβια. Γι’αυτό και πρέπει να απολυμαίνετε τον πάγκο σας σε καθημερινή βάση χρησιμοποιώντας καθαριστικά που είναι κατάλληλα για αυτόν.

Ο πάγκος είναι μια επιφάνεια που θέλει καθημερινό καθάρισμα.

Οδηγίες: Βάλτε σε ένα μπολάκι χλιαρό νερό και μερικές σταγόνες υγρό πιάτων της Endless. Βουτήξτε μια σπογγοπετσέτα στο μπολάκι και καθαρίστε τον πάγκο σας αλλά και το τραπέζι της κουζίνας. Η έχει μοναδική αντοχή και απορροφητικότητα και διατίθεται σε 2 μεγέθη αλλά και σε ρολό.

Tip Φροντίστε να ξεπλένετε τη σπογγοπετσέτα σας ανά τακτά διαστήματα για να μην μεταφέρονται μικρόβια σε όλες τις επιφάνειες.

Το Ultra υγρό πιάτων της Endless καθαρίζει αποτελεσματικά τα πιάτα, προστατεύει τα χέρια σας και χαρίζει στα πιάτα ένα διακριτικό άρωμα.

Πιάτα Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες καθαριότητας της κουζίνας είναι να μην υπάρχουν ποτέ άπλυτα πιάτα στον νεροχύτη. Πέρα από τους αισθητικούς λόγους, τα βρώμικα πιάτα συγκεντρώνουν μικρόβια και ταυτόχρονα είναι πολύ πιο δύσκολο να τα καθαρίσετε την επόμενη μέρα. Επιπλέον τα πολλών ημερών λερωμένα πιάτα καθαρίζονται με πολύ περισσότερο νερό και απορρυπαντικό. Γι’αυτό φροντίστε να πλύνετε τα πιάτα σας με το που τελειώσετε το φαγητό χρησιμοποιώντας το που η καθαριστική του δύναμη συνδυασμένη με δροσερά αρώματα φρούτων και μυρωδικών, εξαφανίζει λίπη και δυσάρεστες οσμές αφήνοντας τα πιάτα μοναδικά καθαρά.

Κάθε βράδυ ο νεροχύτης σας καλό είναι να είναι καθαρός.

Νεροχύτης Μπορεί ο νεροχύτης σας να δείχνει καθαρός αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι! Ο πιο απλός τρόπος για να τον καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα είναι να ψεκάσετε τον νεροχύτη σας με , να αφήσετε το καθαριστικό να δράσει για 5 λεπτά και να ξεπλύνετε με μπόλικο ζεστό νερό. Με το Chloroactive πολυκαθαριστικό της Endless μπορείτε να καθαρίσετε με ένα ψέκασμα κάθε επιφάνεια σε κάθε χώρο του σπιτιού.

Το πολυκαθαριστικό με χλώριο της Endless καθαρίζει αποτελεσματικά κάθε επιφάνεια του σπιτιού.

Λεκάνη Μπορεί να σας φαίνεται αγγαρεία να καθαρίζετε καθημερινά τη λεκάνη της τουαλέτας αλλά αν το κάνετε για μια εβδομάδα (έστω και δοκιμαστικά) θα δείτε πως δεν θα χρειαστεί ξανά να τρίβετε “με τις ώρες» τη λεκάνη σας κάθε φορά που αποφασίζετε να κάνετε γενική καθαριότητα στο μπάνιο σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε στη λεκάνη σας λίγο , με άρωμα πεύκου ή ωκεανού, και να αφήστε το υγρό να δράσει για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια τραβήξτε 2 φορές το καζανάκι σας και η λεκάνη θα είναι πεντακάθαρη.

Mε το υγρό καθαρισμού λεκάνης WC της Endless το μπάνιο σας θα μοσχομυρίζει και η λεκάνη σας θα είναι πάντα καθαρή.

Διαφήμιση

Νιπτήρας Υπολείμματα από make up, τρίχες και οδοντόκρεμα είναι μερικά από τα πράγματα που μπορεί να υπάρχουν στον νιπτήρα σας σε καθημερινή βάση. Ρίξτε λίγη στον νιπτήρα σας και ξεπλύντε με λίγο χλιαρό νερό. Αυτό είναι ένα τρικ που μπορείτε να κάνετε σε καθημερινή βάση για να έχετε πάντα πεντακάθαρο νιπτήρα. Μια φορά την εβδομάδα καθαρίστε τον νιπτήρα σας, αλλά και το υπόλοιπο μπάνιο, χρησιμοποιώντας πολυκαθαριστικό με χλώριο.

Με τη σκόνη γενικού καθαρισμού της Endless θα έχετε πάντα πεντακάθαρο νιπτήρα.

Σφουγγάρια Στο τέλος της ημέρας βάλτε σε ένα μεγάλο μπολ ζεστό νερό με λίγο ξίδι και αφήστε τα και τις σπογγοπετσέτες μέσα για μερικές ώρες ώστε να απολυμανθούν. Την επόμενη μέρα είναι και πάλι έτοιμα για χρήση!

Καθαρίστε τα σφουγγάρια σας για να διατηρηθούν καθαρά και σαν καινούρια για περισσότερο καιρό.

Πετσέτες κουζίνας Οι πετσέτες κουζίνας καλό είναι να αλλάζονται σε καθημερινή βάση ακόμα κι αν δεν φαίνονται πολύ βρώμικες. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε η πετσέτα κουζίνας είναι το πιο βρώμικο αντικείμενο μέσα στην κουζίνα σας. Πλύντε τις πανεύκολα σε ένα λεκανάκι με χλιαρό νερό και . Η συγκεκριμένη σκόνη είναι ιδανική για πλύσιμο στο χέρι σε κάθε θερμοκρασία και με υπέροχο άρωμα λεμονιού.

Πλύντε καθημερινά τις πετσέτες σας με σκόνη για πλύσιμο στο χέρι από την Endless.

Καφετιέρα Μια από τις συσκευές που χρησιμοποιούμε όλοι σε καθημερινή βάση είναι η καφετιέρα! Αμέσως μετά από κάθε χρήση πλύντε όλα τα εξαρτήματα που αφαιρούνται από την καφετιέρα σας και καθαρίστε την αποτελεσματικά με και χλιαρό νερό! Περάστε με μια σπογγοπετσέτα Endless το εξωτερικό μέρος της καφετιέρας σας για να το καθαρίσετε και αυτό καθώς πολλές φορές συγκεντρώνει πιτσιλιές από τον καφέ σας.

Αν πίνετε καφέ καθημερινά τότε πλύντε την καφετιέρα σας σε καθημερινή βάση.

Τηλεκοντρόλ Κι όμως, τα τηλεκοντρόλ είναι από τα πιο βρώμικα αντικείμενα που υπάρχουν μέσα στο σπίτι. Το μόνο που αρκεί να κάνετε κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο, είναι να τα περνάτε με ένα ή . Με αυτόν τον τρόπο τα καθαρίζετε αποτελεσματικά χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε παραπάνω χρόνο στην καθαριότητά τους.

Με τα δροσομάντηλα της Endless μπορείτε να καθαρίσετε απαλά πολλά μικροαντικείμενα μέσα στο σπίτι.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Endless εδώ!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πηγή

Διαφήμιση

logo