share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

Οργανώστε όλο το Σπίτι Χρησιμοποιώντας μια Σακούλα Απορριμμάτων

Οργανώστε όλο το Σπίτι Χρησιμοποιώντας μια Σακούλα Απορριμμάτων

Ο Μάϊος είναι ένας μήνας που μας αρέσει να ασχολούμαστε με το σπίτι και το μπαλκόνι, να οργανώνουμε τις ντουλάπες, να καθαρίζουμε και να ανανεώνουμε τον χώρο μας για να είναι έτοιμος για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σας έχουμε λοιπόν μια πολύ έξυπνη μέθοδο για να βάλετε σε τάξη όλο το σπίτι χρησιμοποιώντας σακούλες απορριμμάτων SANITAS easypack με χερούλια.

Ξεκινήστε από την ντουλάπα Αυτός ο μήνας είναι ο ιδανικός για να κατεβάσετε τα καλοκαιρινά ρούχα και να μαζέψετε τα χειμερινά. Χρησιμοποιήστε με χερούλια για να μαζέψετε τα χειμερινά ρούχα. Οι γίγας σακούλες απορριμμάτων SANITAS easypack, είναι ιδανικές για αποθήκευση ρούχων αφού διαθέτουν χερούλια για εύκολο κλείσιμο και εύκολη μεταφορά. Μην διστάσετε να μαζέψετε όλα τα ρούχα που δεν φοράτε. Έρευνες έχουν δείξει πως οι περισσότεροι άνθρωποι φοράνε μόνο το 20% των ρούχων που υπάρχουν στην ντουλάπα τους.

Μην σας πιάνει πανικός στη θέα της ντουλάπας σας. Με μερικές σακούλες απορριμμάτων SANITAS easypack μπορείτε να οργανώσετε την ντουλάπα σας πανεύκολα.

Tip Χωρίστε τα ρούχα σας ανά κατηγορία (π.χ. πουλόβερ, παντελόνια, μπλούζες) και κολλήστε έξω από κάθε σακούλα μια ετικέτα με το είδος των ρούχων που περιλαμβάνει.

Extra tip Προτιμήστε να αποθηκεύσετε παλτό και καλά ρούχα στην ντουλάπα σας με τον τρόπο που αναφέρεται στην παρακάτω εικόνα.

Ένα έξυπνο τρικ για να αποθηκεύετε τα χειμερινά ρούχα μέσα στην ντουλάπα σας και να μην σκονίζονται είναι να τα τοποθετήστε σε σακούλες απορριμμάτων αφήνοντας έξω μόνο την άκρη της κρεμάστρας ώστε να μπορέσετε να τα κρεμάσετε στην ντουλάπα σας.

Χρησιμοποιήστε Γίγας easypack και για τα ρούχα που θέλετε να δωρίσετε! Γεμίστε τη σακούλα με τα ρούχα σας, δέστε την καλά στην κορυφή με τα χερούλια που διαθέτει ώστε να είναι ασφαλή τα ρούχα και δωρίστε την σε κάποιον οργανισμό.

Οι γίγας σακούλες απορριμμάτων SANITAS easypack είναι ιδανικές για την οργάνωση του σπιτιού.

Οργανώστε την αποθήκη σας Τα περισσότερα σπίτια πλέον έχουν αποθήκη (εντός ή εκτός του σπιτιού) ή πατάρι. Πάρτε μια γίγας σακούλα απορριμμάτων SANITAS easypack και πηγαίντε στην αποθήκη σας. Πετάξτε όσα πράγματα βλέπετε και δεν χρειάζεστε. Μην αφιερώσετε πολύ χρόνο στο καθάρισμα γιατί θα σας πάρει πολλές ώρες ή και μέρες. Βάλτε το χρονόμετρο να χτυπήσει στα 10 λεπτά και πετάξτε ό,τι προλάβετε μέσα σε αυτόν τον χρόνο. Επαναλάβετε τη διαδικασία μια φορά την εβδομάδα και μέσα σε 1 μήνα η μισή αποθήκη σας θα δείχνει άδεια.

Οι γίγας σακούλες απορριμμάτων easypack είναι ιδανικές για αυτή τη χρήση γιατί έχουν το σωστό μέγεθος για να χωρέσουν τα πάντα, από βιβλία και ρούχα μέχρι κουτιά παπουτσιών ή ακόμα και πιο ογκώδη αντικείμενα. Επίσης είναι πολύ ανθεκτικές ώστε να μην έχετε κανένα πρόβλημα στη μεταφορά των σκουπιδιών στον κάδο της γειτονιάς σας.

Ποιος δεν θέλει να έχει πάντα ένα τόσο οργανωμένο σπίτι; Με τη SANITAS μπορείς.

Διαφήμιση

Οργανώστε όλο το σπίτι Πάρτε 2 και βάλτε στην καθεμία μια ετικέτα. Η πρώτη ετικέτα μπορεί να γράφει ‘Σκουπίδια’ και η δεύτερη ‘Οργάνωση’.

  1. Περπατήστε όλο το σπίτι κρατώντας τη σακούλα ‘Σκουπίδια’ και πετάξτε μέσα σκουπιδάκια και άχρηστα αντικείμενα.
  2. Περπατήστε και πάλι όλο το σπίτι με τη σακούλα ‘Οργάνωση’ και τοποθετήστε στο εσωτερικό της αντικείμενα που έχουν μεταφερθεί από έναν χώρο του σπιτιού σε άλλον.
  3. Τέλος, τοποθετήστε στη σωστή τους θέση όλα τα αντικείμενα.

Οι μεγάλες σακούλες απορριμμάτων SANITAS easypack είναι ιδιαίτερα φαρδιές για να χωράνε ακόμα περισσότερα αντικείμενα.

Τip Κρεμάστε πίσω από την πόρτα κάθε δωματίου μια μικρή σακούλα απορριμμάτων SANITAS easypack και προτρέψτε όλα τα μέλη της οικογένειας να τοποθετούν εκεί χαρτάκια και σκουπιδάκια που δεν χρειάζονται ώστε να μην γεμίζει όλο το δωμάτιο με αυτά. Μόλις συνηθίσετε όλοι αυτόν τον τρόπο οργάνωσης το σπίτι σας θα δείχνει μονίμως πολύ πιο καθαρό και οργανωμένο.

Υιοθετώντας αυτά τα tips οργάνωσης το σπίτι σας θα παραμένει καθαρό και οργανωμένο για περισσότερο καιρό.

Μαζέψτε τα πεταμένα χαρτιά Το γνωρίζετε ότι το 23% των ανθρώπων δεν πληρώνουν έγκαιρα τους λογαριασμούς τους επειδή δεν τους βρίσκουν; Για να μειώσετε το χάος που (ίσως) επικρατεί στο σπίτι σας ακολουθήστε το εξής τρικ.

Βήμα 1ο: Πάρτε 2 και περιφερθείτε σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Βήμα 2ο: Βάλτε μέσα στη μια σακούλα λογαριασμούς και άλλα χρήσιμα έγγραφα και βάλτε σε μια άλλη σακούλα αποδείξεις ή χαρτιά που δεν χρειάζεστε.

Οι μικρές σακούλες απορριμμάτων SANITAS easypack είναι κατάλληλες για μικρούς κάδους σκουπιδιών.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά θα έχετε τελειώσει το συμμάζεμα. Κρεμάστε τις 2 σακούλες με ένα γατζάκι στο εσωτερικό μιας ντουλάπας και δοκιμάστε αυτό το τρικ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Ολοκληρώστε την οργάνωση του σπιτιού…στο μπαλκόνι!

Mπαλκόνι Ολοκληρώστε την οργάνωση και καθαριότητα του σπιτιού σας με το μπαλκόνι. Χρησιμοποιήστε μια και πετάξτε μέσα σε αυτήν όλα τα πεταμένα φύλλα, τα φυτά που έχουν μαραθεί (και δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας για αυτά) αλλά και παλιές γλάστρες. Στη συνέχεια σκουπίστε το μπαλκόνι σας με μια για να καθαριστούν όλα τα υπολλείματα από σπασμένες γλάστρες, χώματα ή λουλούδια.

Στη SANITAS θα βρείτε σκούπες για εξωτερικούς χώρους και φαράσι για να ολοκληρώσετε την καθαριότητα του μπαλκονιού σας ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Πηγή

Διαφήμιση

logo