share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

Οργανώστε Όλα σας τα Πράγματα με τα πιο Οικονομικά DIY!

Οργανώστε Όλα σας τα Πράγματα με τα πιο Οικονομικά DIY!

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε τίποτα!

Εμείς σας δείχνουμε πώς να οργανώσετε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας με τα πιο εύκολο και γρήγορα diy. Κάντε το απλά, με υλικά που θα βρείτε εύκολα και χωρίς να κουραστείτε.

ΨΑΘΙΝΑ ΚΑΛΑΘΙΑ

thehomeissue_diy01

Βάλτε μια από τις μεγαλύτερες διακοσμητικές τάσεις στο σπίτι σας.

Τα ψάθινα καλάθια είναι τεράστια τάση στη διακόσμηση σε όλους τους χώρους του σπιτιού και μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε για να εξοικονομήσετε χώρο.

DO Βάλτε τα δίπλα στον καναπέ για τα ριχτάρια σας ή ό,τι άλλο δεν έχετε έξτρα χώρο να αποθηκεύσετε ενώ μπορείτε να το βάλετε ακόμα και στο παιδικό δωμάτιο για τα παιχνίδια του παιδιού σας.

DON’T Εάν θέλετε να βάλετε πάνω από ένα μην βάλετε καλάθια του ίδιου μεγέθους γιατί θα φαίνονται σαν να είναι παρατημένα.

DO Παίξτε με διαφορετικά μεγέθη συγκεντρωμένα σε μια γωνία του σπιτιού ή στο χολ και κάντε τα μέρος της διακόσμησης.

ΚΡΥΦΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

thehomeissue_diy02

Φτιάξτε ένα μυστικό κουτί για όσα θέλετε να κρύψετε.

Φτιάξτε ένα κρυφό κουτί για να αποθηκεύετε πολύτιμα αντικείμενα ή ό,τι δεν θέλετε να φαίνεται. Στο βάθος που είναι η βιβλιοθήκη σας και στο φάρδος που εσάς σας βολεύει φτιάξτε ένα κουτί από Mdf. Ζητήστε σε έναν μαραγκό ρετάλια που δεν θα σας τα χρεώσει και απλά βιδώστε τα μεταξύ τους δημιουργώντας ένα ανοιχτό από την επάνω πλευρά κουτί. Σε παλαιοπωλεία θα βρείτε βιβλία με χοντρό εξώφυλλο με 1€. Κόψτε 2 από αυτά με ένα κοπίδι αφήνοντας μόνο το ένα φύλλο και το πλαϊνό κομμάτι. Κολλήστε το με θερμόκολλα στην μία άκρη του κουτιού. Για το κέντρο του κουτιού θα χρειαστεί να κόψετε τα βιβλία αφήνοντας μόνο το σκληρό κομμάτι που έχει στο πλάι. Κόψτε όσα χρειάζεται για να γεμίσετε την όψη του κουτιού αφήνοντας ένα κενό στην άκρη για να βάλετε ένα ακόμα αλλά με το ένα εξώφυλλο για να καλύψετε την πλαινή πλευρά.

DO Τοποθετήστε το στην βιβλιοθήκη σας ανάμεσα σε άλλα βιβλία σε κάποιο ράφι ψηλά και όχι στο ύψος του ματιού.

DON’T Μην βάλετε βιβλία του ίδιου χρώματος για να μην διαφέρει από τα υπόλοιπα της βιβλιοθήκης σας. Επιλέξτε διαφορετικά βιβλία για την κατασκευή σας.

DO Τα βιβλία που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχουν το ίδιο ύψος.

ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΩΝ

thehomeissue_diy03

Βάλτε σε τάξη τα βραχιόλια σας.

Ο πιο εύκολος τρόπος να αποθηκεύσετε τα βραχιόλια σας για να μπορείτε να τα βλέπετε όλα κάθε φορά που τα χρειάζεστε, είναι να πάρετε μια βάση για ρόλο κουζίνας είτε μεταλλική είτε ξύλινη και να τα περάσετε ένα-ένα από αυτό.

DIY για να διακοσμήσετε τη μεταλλική βάση τυλίξτε προσεκτικά γύρω-γύρω ένα washi tape της επιλογής σας. Την ξύλινη βάση μπορείτε να την τρίψετε με ένα γυαλόχαρτο και να την βάψετε στο χρώμα της επιλογής σας. Μην βάλετε πολλές διαφορετικές ταινίες ή έντονα χρώματα γιατί θέλουμε να υπάρχει ένα ομοιόμορφο φόντο για τα βραχιόλια ώστε να μην σας αποσπάει την προσοχή όταν θέλετε να επιλέξετε κάποιο από αυτά.

ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΠΙΝΕΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

thehomeissue_diy04

Οργανώστε τα πινέλα σας με αυτό το πανεύκολο diy.

DIY Οργανώστε με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο τα πινέλα του μακιγιάζ και τα μολύβια σας. Αγοράστε ένα σουπλά του 1€ (από τα ξύλινα που τα χρησιμοποιούν για να φτιάχνουν το σούσι). Ράψτε περίπου στο κέντρο στην μία άκρη του, την άκρη από ένα φαρδύ λάστιχο. Περάστε το υπόλοιπο λάστιχο ενδιάμεσα και οριζόντια. Στο τελείωμα κάντε πάλι με τη βελόνα και την κλωστή ένα πιάσιμο.

DO Περάστε τα μολύβια και τα πινέλα σας. Τυλίξτε το ρολό και πιάστε το με μια κορδέλα.

TIP Τα πινέλα σας πρέπει να τα καθαρίζετε αρκετά συχνά για να αποφεύγετε ερεθισμούς και μολύνσεις στο δέρμα σας. Κρατήστε τα με φορά προς τα κάτω, κάτω από ζεστό τρεχούμενο νερό. Ρίξτε λίγο σαμπουάν και μαλακά τρίψτε μέχρι να τρέχει μόνο καθαρό νερό. Για τα συνθετικά σας πινέλα μπορείτε να βάλετε και λίγο από τη μαλακτική σας κρέμα. Μια φορά στο τόσο θα μπορούσατε μετά το πλύσιμο να τα βουτήξετε σε ένα διάλυμα νερού και ξιδιού για να τα απολυμάνετε. Μην βουτήξετε και τη βάση του πινέλου μέσα για να μην αλλοιωθεί. Σκουπίστε τα καλά με μια πετσέτα και αφήστε τα να στεγνώσουν χωρίς να πιέζονται από κάπου γιατί θα στεγνώσουν στραβά οι τρίχες τους. Χρειάζονται 8-12 ώρες για να στεγνώσουν καλά.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΟΤΕΣ

thehomeissue_diy05

Αυτή είναι η πιο εύκολη κρεμάστρα για τα παπούτσια σας.

DIY Πάρτε μια μεταλλική. Κόψτε το κάτω της μέρος στη μέση με μια πένσα και γυρίστε τα δυο αυτά κομμάτια στα πλαγιά. Στριφογυρίστε τα δημιουργώντας δυο γαντζάκια. Προσeξτε να γυρίσετε τις άκρες τους για να μην τραυματίσουν κάποιο παπούτσι σας.

Νέο υλικό: Αγοράστε από κατάστημα με ηλεκτρολογικά υλικά θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι. Περάστε το στην άκρη της κρεμάστρας που κόψατε. Ζεστάνετέ το με την βοήθεια ενός αναπτήρα από απόσταση. Πατήστε με τα δάχτυλά σας να εφαρμόσει πάνω στο μέταλλο.

DON’T Μην τοποθετείτε τα πολύ βαριά παπούτσια.

DO Κρεμάστε τα στο κάτω μέρος της ντουλάπας σε μια ράγα.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΠΟΤΕΣ

thehomeissue_diy06

Λύστε το πρόβλημα της αποθήκευσης των μποτών σας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις είναι ότι τσακίζουν όταν τις βάζουμε σε παπουτσοθήκη. Συνήθως τις ξαπλώνουμε σε κουτιά τα οποία πιάνουν πολύ χώρο και δεν είναι εύκολο να τις βρούμε. Πάρτε μια κρεμάστρα μεταλλική για παντελόνια. Χρησιμοποιήστε το γαντζάκι για να πιάσετε από την κορυφή την μια μπότα. Κάντε το ίδιο και με την άλλη. Κρεμάστε τις στην ράγα μαζί με τις κρεμάστρες για τα υπόλοιπα παπούτσια. Προσeξτε να είναι σωστά τοποθετημένα τα γαντζάκια για να μην γέρνει η κρεμάστρα από το βάρος της μιας μπότας.

Διαφήμιση

ΠΑΠΟΥΤΣΟΘΗΚΗ

thehomeissue_diy07

Αυτή η παπουτσοθήκη είναι πανεύκολη.

Φτιάξτε πολύ οικονομικά μια στιλάτη από χαρτόκουτα. Κόψτε με ένα κοπίδι λωρίδες 40 εκ Χ 40 εκ. Διπλώστε το σε τρίγωνο. Με θερμόκολλα σταθεροποιήστε το τρίγωνο. Βάψτε το με σπρέι. Φτιάξτε όσα τρίγωνα χρειάζεστε ανάλογα με το ποσά ζευγάρια θα τοποθετήσετε. Κολλήσετε τα μεταξύ τους πάλι με τη βοήθεια της θερμόκολλας ανεβάζοντας προς τα επάνω και προς τα πλαγιά την κατασκευή σας.

DO Τοποθετήστε τα πιο βαριά υποδήματα στις κάτω θέσεις.

DON’T Μην ξεπεράσετε τις 4 απανωτές στρώσεις. Ιδανικά τοποθετήστε το στην είσοδο του σπιτιού.

TIP για καθάρισμα παπουτσιών Βάλτε μια γενναιόδωρη ποσότητα μαγειρικής σόδας στο εσωτερικό του παπουτσιού. Απλώστε με το χέρι σας σε όλες τις εσωτερικές επιφάνειες. Αφήστε για ένα ολόκληρο βράδυ. Τινάξτε την περιττή ποσότητα σόδας. Αναμείξτε νερό με ξίδι μέσα σε ένα μπουκάλι με αντλία σπρέυ. Ψεκάστε το εσωτερικό του παπουτσιού. Αφήστε για ένα βράδυ και το πρωί πλύντε το ζευγάρι των παπουτσιών. Βάλτε τα παπούτσια στην κατάψυξη. Τοποθετήστε το κάθε παπούτσι σε μια καθαρή σακούλα και τοποθετήστε τα στη κατάψυξη για πάνω από 24 ώρες. Η χαμηλή θερμοκρασία θα σκοτώσει τα βακτήρια που ζουν μέσα στο παπούτσι.

TIP Αρωματικό παπουτσιών Βάζετε 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ στο κάτω μέρος ενός κωνικού φίλτρου για γαλλικό καφέ και το δένετε στο πάνω μέρος με τον σπάγκο. Έπειτα, τοποθετείτε τα αυτοσχέδια αρωματικά πουγκάκια μέσα στα παπούτσια σας και αυτά απορροφούν τις δυσάρεστες μυρωδιές.

ΕΞΤΡΑ ΠΑΓΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

thehomeissue_diy08

Αυξήστε τον πάγκο της κουζίνας με τον πιο εύκολο τρόπο.

Εάν ο χώρος στον πάγκο της κουζίνας σας δεν σας είναι ποτέ αρκετός τότε αυξήστε τον με τον πιο γρήγορο τρόπο χωρίς να χρειαστεί να κάνετε καμία αλλαγή στην κουζίνα σας. Θα βρείτε στο εμπόριο ξύλινη επιφάνεια η οποία τοποθετείτε στον νεροχύτη και απευθείας ο χώρος γίνεται χρηστικός. Μπορείτε αν θέλετε να ζητήσετε από ένα μαραγκό να σας κόψει ένα κομμάτι από κόντρα πλακέ θαλάσσης που είναι ανθεκτικό στην υγρασία και να το τοποθετήσετε. Περάστε το πρώτα με ελαιόλαδο για να το κάνετε πιο στεγανό.

DO Χρησιμοποιήστε το επίσης για να κρύψετε τα άπλυτα πιάτα σε μια ξαφνική επίσκεψη από φίλους.

DON’T Μην τοποθετείτε επάνω βαριά αντικείμενα εάν έχετε πιάτα από κάτω για να αποφύγετε πιθανή ζημιά.

Φτιάξτε το πιο Φθινοπωρινό Διακοσμητικό για την Είσοδο του Σπιτιού

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΡΟΛΩΝ

thehomeissue_diy09

Οργανώστε τα ρολά στην κουζίνα με μια πανέξυπνη ιδέα.

Εξοικονομήστε χώρο από τον πάγκο της κουζίνας και τα συρτάρια τακτοποιώντας το χαρτί κουζίνας, το αλουμινόχαρτο και οποιοδήποτε ρολό με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο. Πάρτε μια μεταλλική κρεμάστρα κόψτε τη στη μέση με μια πένσα και περάστε προσεκτικά το ρολό.

DO Κρεμάστε την κρεμάστρα στον τοίχο πάνω από τον πάγκο στο ύψος που σας εξυπηρετεί. Μπορείτε να διακοσμήσετε την κρεμάστρα κολλώντας μια χρωματιστή κορδέλα.

DON’T Μην τοποθετείτε επαγγελματικό ρολό κουζίνας που έχει αυξημένο βάρος και θα απέχει πολύ από τον τοίχο γιατί θα φαίνεται άσχημο.

Φτιάξτε Εύκολα και Οικονομικά τα Δικά σας Φθινοπωρινά Διακοσμητικά

ΑΕΡΟΣΤΕΓΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

thehomeissue_diy10

Για να αποθηκεύετε με τον πιο υγιεινό τρόπο τα τρόφιμά σας.

Αποθηκεύστε με τον πιο υγιεινό τρόπο τα τρόφιμα που είναι σε ανοιγμένες πλαστικές συσκευασίες. Αυτό το μηχάνημα λειτουργεί με μπαταρίες και αυτό που κάνει είναι να λιώνει με την θερμοκρασία την άκρη της συσκευασίας και να την ενώνει με την άλλη άκρη.

DO Περάστε το σιγά-σιγά από την μια άκρη της συσκευασίας στην άλλη.

DON’T Μην αφήνετε τα παιδιά να χρησιμοποιούν τη συσκευή

DIY: Φτιάξτε Μόνοι σας το πιο Όμορφο Ριχτάρι για τον Καναπέ

ΕΞΤΡΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

thehomeissue_diy11

Αποκτήστε έξτρα αποθηκευτικό χώρο στο μπάνιο σας με αυτό το diy.

Για να προσθέσετε παραπάνω αποθηκευτικό χώρο στο μπάνιο σας εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειαστεί να τρυπήσετε τον τοίχο τοποθετήστε μια μικρή τροχήλατη ραφιέρα σε μια οποιαδήποτε γωνιά ή κάτω από το νιπτήρα. Μπορείτε να διακοσμήσετε τη ραφιέρα με ένα γλαστράκι ή να ολοκληρώσετε τη σύνθεση με ένα πλαϊνό τραπεζάκι που θα χρησιμεύει και ως σκαμπό.

DO Τοποθετήστε καλάθια για να οργανώσετε τα πραγματά σας όπως θα κάνατε εάν είχε συρτάρια. Μπορείτε να βάλετε τις πετσέτες σας ή ακόμα και όλα τα είδη μπάνιου, χαρτί υγείας, σφουγγάρια, ακόμα και απορρυπαντικά.

DON’T Μην τοποθετήσετε τα αντικείμενα εκτός αποθηκευτικών κουτιών για να είναι προστατευμένα από τη σκόνη, και την υγρασία.

DIY: Το πιο Low Budget Έπιπλο Γραφείου Έτοιμο μέσα σε 10 Λεπτά

Επειδή η ράγα που συνήθως έχουμε στα μπάνια μας έχει χωρητικότητα για μία πετσέτα και συνήθως χρειαζόμαστε χώρο για να κρεμάσουμε και της υπόλοιπης οικογένειας, πολλαπλασιάστε τις δυνατότητές της κρεμώντας γάντζους κατά μήκος.

DO Μπορείτε να βάλετε αρκετούς ώστε να μπορείτε να κρεμάσετε τουλάχιστον 6 πετσέτες.

DON’T Μην το παρακάνετε γιατί η ράγα και η στήριξή της στον τοίχο θα αντέχει συγκεκριμένο βάρος.

Πιγκάλ: Έτσι θα Καθαρίσετε το πιο Βρώμικο Αντικείμενο του Μπάνιου σας

TIP Φτιάξτε φοβερό καθαριστικό για την λεκάνη του μπάνιου σας για κάθε ώρα που το χρειάζεστε. Σε ένα μπολ αναμείξτε 1 φλ. μαγειρική σόδα, ¼ φλ. κιτρικό οξύ, 1 κ.γ. σαπούνι πιάτων. Ανακατέψτε καλά. Τοποθετήστε τον πολτό σε παγοκύστη από σιλικόνη η οποία είναι μαλακή σαν θήκη. Αφήστε τον 4 ώρες να στεγνώσει. Αφαιρέστε με προσοχή τους κύβους και τοποθετήστε τους σε ένα βάζο. Κάθε φορά που θέλετε να φρεσκάρετε το μπάνιο σας ρίξτε ένα στην αποχέτευση της λεκάνης. Αφήστε το να αφρίσει, να μείνει για λίγη ώρα και μετά τραβήξτε το καζανάκι.

Do It Yourself! Δείτε έξυπνες, εύκολες και πανέμορφες κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας πατώντας εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πηγή

Διαφήμιση

logo