share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

Οι σημαντικότερες διατροφικές ανακαλύψεις του 2016

Οι σημαντικότερες διατροφικές ανακαλύψεις του 2016

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του έτους, κοιτάζουμε πίσω και επανεξετάζουμε τα θέματα που μας απασχόλησαν περισσότερο τους τελευταίους δώδεκα μήνες. Δεδομένου ότι η διατροφή είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους, πάμε να δούμε τις έρευνες που ξεχώρισαν σχετικά με το θέμα αυτό μέσα στο 2016.

Ορισμένες έρευνες εστίασαν σε παλιές διαμάχες –όπως η κλασική πλέον διχογνωμία σχετικά με τους κινδύνους που ενέχουν τα κορεσμένα λιπαρά ή το πόσο νερό πρέπει να πίνουμε–, ενώ άλλες παρουσίασαν νέους τρόπους για απώλεια βάρους και μακροζωία.

– Τα κορεσμένα λιπαρά βλάπτουν (τελικά)

– Ορισμένα λιπαρά αδυνατίζουν

– Η ιαπωνική διατροφή χαρίζει μακροζωία

– Τα όσπρια διευκολύνουν την απώλεια βάρους

– Οι υδατάνθρακες συνδέονται με ορισμένες μορφές καρκίνου

Διαφήμιση

– Τρώμε με τα μάτια

– Οι ξηροί καρποί προστατεύουν από καρδιοπάθεια, καρκίνο και όχι μόνο

– Δεν χρειάζεται να πίνουμε 8 ποτήρια νερό τη μέρα

– Οι φυτικές πρωτεΐνες προσθέτουν χρόνια ζωής

Δείτε κι αυτό:

Οι κορυφαίες διατροφικές τάσεις του 2016

Πηγή

Διαφήμιση

logo