Υλικά
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα γάλα
1 1/2 κούπα αλεύρι
1 1/2 κούπα σιμιγδάλι χονδρό (εάν θέλετε και με φρυγανιά η καί με γαλέτα τριμμένη)
5 αυγά
250 γρ βούτυρο
2 κούπες καρύδια κοπανισμένα
Γαρύφαλλο 1 κ.γλ.τριμμένο
Κανέλα 1 κ.γλ
1 μπεικιν φακ.
Διαφήμιση
Λίγο κονιάκ
1 κ.γλ.σόδα σκόνη
![](https://3.bp.blogspot.com/-Yf_uyZokL_A/WX-11uQCm6I/AAAAAAAAoaU/sb0Lh-L3Q-wEaKrjibfcWZB1c7sGbTgowCLcBGAs/s400/20476448_860274497465011_2664269205965879216_n.jpg)
![](https://1.bp.blogspot.com/-BKK5iC-cDno/WX-18HH2l9I/AAAAAAAAoaY/8gxd5-kpcPErrsYkG0nhFpCUw1cCYthZACLcBGAs/s400/19059672_860274610798333_2469100185734710497_n.jpg)
ΣΙΡΟΠΙ
3 κούπες ζάχαρη
3 κούπες νερό
30 γρ βούτυρο
Φλούδα από λεμόνι
Χτυπάω στο μίξερ όλα τα υλικά
Βουτυρώνω και αλευρώνω ένα ταψί(30×40) και ρίχνω το μείγμα
Ψήνω με αέρα στους 180°περιπου 50′
Χλιαρή την σιροπιάζω με καυτό σιρόπι.
Κυριακη Ταμ-
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ