share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

Η μεταφυσική σημασία συγκεκριμένων σωματικών πόνων!!!

Η μεταφυσική σημασία συγκεκριμένων σωματικών πόνων!!!

Το σώμα μας είναι μια μυστηριώδης πηγή και τέλειο παράδειγμα της θείας σχέσης μεταξύ του πνευματικού, του φυσικού και της πηγής του σύμπαντος και όλων των όντων. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουν τίποτα για τα μυστικά του σώματός μας και για το πώς το σύμπαν μας στέλνει μηνύματα μέσω αυτού.

Σε αυτό το άρθρο και σύμφωνα με το gοstica.com, θα κάνουμε μια ενδιαφέρουσα περίληψη για τους διαφορετικούς τύπους πόνου σε διαφορετικές περιοχές στο σώμα μας και αυτό που πραγματικά σημαίνουν.

Η μεταφυσική σημασία του πόνου στα πόδια

Γοφοί

Οι γοφοί αντιπροσωπεύουν τις αποφάσεις στη ζωή, ειδικότερα τις αποφάσεις για την πρόοδο. Ο πόνος στους γοφούς είναι ένα σημάδι ότι είστε “κολλημένοι», πως δεν μπορείτε να πάρετε μια απόφαση ή να δείτε καθαρά τι χρειάζεται να κάνετε στη συνέχεια.

Μηροί

Οι μηροί είναι η σύνδεση μεταξύ των αποφάσεων και των γοφών με τα γόνατα και την υπηρηφάνεια. Πρέπει να μάθετε πώς να είστε πιο αποφασισμένοι και με αυτοπεποίθηση.

Γόνατα

Τα γόνατα αντιπροσωπεύουν την υπερηφάνεια. Στην πνευματική πρακτική προτείνεται ότι κάποιος να πέσει πριν μπορέσει να σηκωθεί, όπως έκανε ο Ιησούς με τον Ιωάννη τον Βαπτιστή, πριν αναλάβει αυτός το έργο του.

Ο εγωισμός θεωρείται η πρώτη αμαρτία και είναι βαρύ φορτίο για όλους όσους αποφασίσουν να τον χρησιμοποιήσουν.

Κνήμη

Οι κνήμες αντιπροσωπεύουν έναν άλλο αδύναμο κρίκο. Αν και είναι ως επί το πλείστον οστά, η πιο σκληρή ουσία στο σώμα, οι κνήμες είναι στην πραγματικότητα αρκετά ευαίσθητες και εύθραυστες. Ένα μικρό χτύπημα στην κνήμη δεν είναι μόνο οδυνηρό, αλλά αποδυναμώνει και ολόκληρο το σώμα.

Αστράγαλοι

Οι αστράγαλοι αντιπροσωπεύουν την ευελιξία, η οποία είναι σημαντική καθώς περιστρεφόμαστε στις στροφές της ζωής. Οι σκληροί, αστράγαλοι που πονάνε σημαίνουν ότι η αλλαγή είναι δύσκολη για εσάς.

Πόδια

Τα πόδια μας αντιπροσωπεύουν τη σχέση μας με τη Μητέρα Γη. Τα πονεμένα, πρησμένα, μουδιασμένα πόδια αντιπροσωπεύουν την κατάσταση της σχέσης μας με τη μητέρα μας. Με τη Μητέρα Γη και τις βασικές μας ενέργειες.

Η μεταφυσική σημασία του πόνου στον λαιμό

Οι πόνοι στο λαιμό συνδέονται στενά με το τσάκρα του λαιμού. Αυτό το είδος πόνου δείχνει ότι μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα στο να δημιουργήσετε φυσιολογικούς δεσμούς με τους ανθρώπους. Επίσης, είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με τους άλλους.

Διαφήμιση

Η μεταφυσική σημασία του πόνου στο στήθος/θώρακα

Η περιοχή του στήθους αντιπροσωπεύει την Θηλυκή αρχή της καλλιέργειας και θρέψης της σύνδεσης με την “ανάσα της ζωής» καθώς ρέει μέσα από τους πνεύμονες. Στους άνδρες, ο πόνος ή η δυσφορία, που δεν σχετίζεται με κανένα όργανο ή αγγείο, αντιπροσωπεύει μια αποσύνδεση από τη γυναικεία αρχή. Στην κινεζική ιατρική, το μπροστά θεωρείται το Γιν. Το στήθος είναι η διασταύρωση των τριών πιο σημαντικών ειδών Τσι, που τρέφουν το σώμα. Το Zhong Qi, από τους πνεύμονες, το Jing Qi, από τη σπλήνα και το Yuan Qi από τα νεφρά.

Η μεταφυσική σημασία του πόνου στο ηλιακό πλέγμα

Είμαστε πάλι πίσω στον εγωισμό! Στην πραγματικότητα, το ηλιακό πλέγμα είναι ο “φύλακας» της ουσίας της υπερηφάνειας και του αρνητικού εγωισμού μας. Ο πόνος ή η δυσφορία στην περιοχή του διαφράγματος αντιπροσωπεύει τις άλυτες αντιπαραθέσεις. Στην κινεζική ιατρική, ο πόνος σε αυτή την περιοχή υποδεικνύει τη στασιμότητα του Τσι στο ήπαρ, που συνήθως σχετίζεται με το άγχος.

Η μεταφυσική σημασία του πόνου στο στομάχι

Φυσικά, αν έχετε θέματα με το στομάχι σας, έχετε κάποιο είδος πεπτικού προβλήματος, αλλά με την μεταφυσική σημασία, αυτό σημαίνει ότι φοβάστε να δεχτείτε και να προσαρμοστείτε στις αλλαγές, ειδικά σε αυτές που είναι ριζοσπαστικές και πραγματικά σημαντικές για εσάς. Προσπαθήστε να αναπτυχθείτε ως άτομο και να αποδεχτείτε τις αλλαγές – προσπαθήστε να γίνετε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας.

Η μεταφυσική σημασία του πόνου στο κεφάλι

Κορυφή του κεφαλιού

Η κορυφή του κεφαλιού σχετίζεται με τη σύνδεσή μας με το Σύμπαν ή τον Θεό. Ο πόνος εκεί σχετίζεται με το διαχωρισμό από αυτή την ανώτερη δύναμη.

Μέτωπο

Το μέτωπο συνδέεται με το τρίτο μάτι, τόσο στη θεωρία των τσάκρα όσο και στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική θεωρία. Το 3ο μάτι σχετίζεται με την ενδοσκόπηση και τον φωτισμό της εσωτερικής σας ύπαρξης. Ο πόνος εκεί συνδέεται με τον διαχωρισμό σας από την εσωτερικότητα σας. Προσπαθήστε να συνδεθείτε καλύτερα με τον εσωτερικό σας εαυτό, να προσπαθήσετε να ακούσετε το υποσυνείδητό σας και να προσπαθήσετε να αναγνωρίσετε την πραγματική ύπαρξη σας σε αυτόν τον κόσμο.

Η μεταφυσική σημασία του πόνου στην πλάτη

Σπονδυλική στήλη

Η σπονδυλική στήλη αντιπροσωπεύει την υποστήριξη που νομίζετε ότι έχετε στη ζωή και την ευθυγράμμισή σας με αυτές τις υποστηρικτικές δυνάμεις. Η καμπύλη της σπονδυλικής στήλης ή η σκολίωση αντιπροσωπεύει μια εσφαλμένη ευθυγράμμιση με τη ζωή. Οι σπασμοί αντιπροσωπεύουν μια απροθυμία να δεχτείτε την υποστήριξη που υπάρχει.

Ώμοι

Οι ώμοι αντιπροσωπεύουν φορτία και ευθύνες. Ο ώμος με ψύξη, για παράδειγμα, αντιπροσωπεύει μια πλήρη απροθυμία να αναλάβετε τις ευθύνες σας στη ζωή, ιδιαίτερα τη δική σας Ζωής.

Μέση

Η μέση είναι ο σύνδεσμος μεταξύ του ώμου και της χαμηλότερης περιοχής της μέσης. Μπορεί να είναι ένας αδύναμος κρίκος. Καθώς έχουμε σταθερούς τους ώμους μας και είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες της ζωής, και συγκεντρώνουμε γύρω μας την οικονομική και συναισθηματική στήριξη που χρειαζόμαστε (στην μέση), κάτι εμφανίζεται ξαφνικά και μας “μαχαιρώνει πισώπλατα».

Χαμηλά στην μέση

Η περιοχή χαμηλά στην μέση αντιπροσωπεύει την υποστήριξη. Την οικονομική στήριξη, την συναισθηματική υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων και την υποστήριξη του Θεού ή του Σύμπαντος. Τα νεφρά βρίσκονται σε αυτήν την περιοχή και η δυσλειτουργία τους έχει ως αποτέλεσμα τον φόβο, τον τρόμο και τις φοβίες.

ΠΗΓΗ: awakengr.com , L.C.

Πηγή

Διαφήμιση

logo