share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

Η Γλώσσα του Σώματος αποκαλύπτει τα Πάντα για τη Σχέση σου- 14 Τρόποι για να καταλάβεις αν σε Γουστάρει!!!

Η Γλώσσα του Σώματος αποκαλύπτει τα Πάντα για τη Σχέση σου- 14 Τρόποι για να καταλάβεις αν σε Γουστάρει!!!

Ή αντίστροφα – είστε καιρό μαζί, αλλά για κάποιο λόγο εκείνη αποφεύγει να σας αγκαλιάζει και σας κοιτάζει στα μάτια.

Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε πώς να κατανοήσετε χωρίς λόγια τι συμβαίνει στη σχέση σας.

Όλα είναι καλά – αρέσει ο ένας στον άλλον

Παρατηρήστε αν ο σύντροφός σας συναντάει το βλέμμα σας και το καθυστερεί για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου περισσότερο από το συνηθισμένο. Αν μετά από λίγο καιρό η πρακτική αυτή επαναλαμβάνετε, τότε μην αμφιβάλλετε, του/της αρέσετε.

Αν σε μια συνομιλία ή σε μια βόλτα ο σύντροφός σας προσπαθεί πάντα να στρέφει σε σας τον κορμό του – αυτό είναι ένα προφανές σημάδι ενδιαφέροντος. Και ακόμα και όταν κάθεται σταυροπόδι – τα δάκτυλα των ποδιών του/της θα είναι στραμμένα πάνω σας.

Αν μια γυναίκα νιώσει ενδιαφέρον προς έναν άντρα, τότε ακόμα και ασυνείδητα, έρχεται πιο κοντά και ισιώνει την πλάτη της, εκθέτοντας έτσι τον εαυτό της στο καλύτερο δυνατό φως.

Οι άνδρες σε αυτή την περίπτωση προσπαθούν να φαίνονται πιο μεγάλοι και πιο αρρενωποί. Ισιώνουν την πλάτη, τοποθετούν τα χέρια στους γοφούς. Όταν μιλάνε, μπορούν να ακουμπήσουν το χέρι σας σε έναν τοίχο για να δηλώσουν τον προσωπικό τους χώρο.

Αν αρχίσετε να παρατηρείτε ότι τα χέρια σας αγγίζονται συχνά (ακόμη και αν δεν υπάρχει προφανής λόγος), ή πάνω στα ρούχα σας εμφανίζεται κάποιο χνούδι που πρέπει απαραίτητα να αφαιρεθεί από το άτομο με το οποίο έχετε βγει ραντεβού – αυτό είναι μια σαφής ένδειξη ενδιαφέροντος του ατόμου που κάθεται απέναντί σας.

Παρατηρήστε όταν κάποιος πει ένα αστείο στην παρέα και πρώτους απ’ όλους κοιτάζει εσάς, για να δει την αντίδρασή σας. Αυτό είναι ένα από τα πιο προφανή σημάδια ενδιαφέροντος – στην τελική, το είπε για να γελάσετε εσείς.

Οι άνδρες σταματούν να χαμογελούν “παντού» περίπου στην ηλικία των 5-6 ετών. Αν παρατηρήσετε ότι ο άντρας δίπλα σας χαμογελάει συνεχώς, αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα, λέει η ψυχολόγος Patty Wood, ότι ήταν πολύ χαρούμενος.

Αν παρατηρήσετε ότι ένα άτομο κάνει παρόμοιες κινήσεις με σας, τότε το πιο πιθανό είναι ότι του αρέσετε και αντιγράφει τις χειρονομίες ασυνείδητα.

Διαφήμιση

Όταν κάτι πηγαίνει στραβά, πρέπει να μιλήσετε

Προσπαθείτε να πείτε κάτι στον σύντροφό σας, αλλά όλη την ώρα νιώθετε άβολα να μιλήσετε – δεν έχει γυρίσει προς το μέρος σας, αποφεύγει οπτική και προσπαθεί να απομακρυνθεί λίγο περισσότερο. Όλα αυτά είναι ένα ανεπιφύλακτο σημάδι προβλημάτων και αντιπάθειας.

Αν o σύντροφός σας δε θέλει να τον αγκαλιάζετε, τα φιλιά έγιναν γρήγορα και τυπικά, και όταν θα πάτε για ύπνο μαζί, αυτός / αυτή γυρίζει την πλάτη του σε σας, κοιμάται σε εμβρυακή θέση – όλα αυτά είναι πολύ ανησυχητικό σημάδι για τη σχέση σας.

Αν στο αστείο σας παρατηρήσετε ανειλικρινές, βεβιασμένο χαμόγελο (και σε κάθε πρωτοβουλία σας ανταποκρίνεται με αρκετά υποτονική ενθουσιασμό) – αυτό σημαίνει ότι ο σύντροφός σας δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα και μην σπαταλάτε άδικα την ενέργειά σας.

Ο σύντροφός σας σας “μπλοκάρει» με το σώμα του κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης. τα χέρια είναι σταυρωμένα στο στήθος, τα πόδια σταυροπόδι – να είστε σε επιφυλακή – δεν πάνε όλα καλά στη σχέση σας. Αξίζει επίσης να δώσετε σημασία αν ο σύντροφός σας μιλάει απότομα, η φωνή ακούγεται υποτονική, και το βλέμμα είναι στο κενό.

Αξίζει να παρατηρήσετε αν ο σύντροφός σας δεν τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες της εθιμοτυπίας: δεν σας ανοίγει την πόρτα, δεν σας αφήνει να μπείτε πρώτο. Το ίδιο ισχύει για τις γυναίκες – μιλάει ατελείωτα στο τηλέφωνο, ξεχνάει εσάς.

Εάν βρίσκεστε πίσω όταν περπατάτε και ο σύντροφός σας δεν κοιτάζει καθόλου και δεν επιβραδύνει το ρυθμό – πιθανότατα, δεν τρέφει αισθήματα για σας.

Τα αγαπημένα ζευγάρια τείνουν να φροντίζουν τον σύντροφό τους. Αν αντί να απομακρύνει τα χνούδια από τα ρούχα σας ή να διορθώνει τα μαλλιά σας, περιορίζεται στην ενημέρωση: “Τα μαλλιά σου είναι ανακατεμένα» – αξίζει να αξιολογηθεί η αρμονία της σχέσης σας.

Ωστόσο, να θυμάστε ότι οποιαδήποτε τέτοια “συμπτώματα» δεν είναι ετυμηγορία. Αυτά είναι μόνο σημάδια ανισορροπίας στις σχέσεις, τα οποία είναι πολύ σημαντικά να τα παρατηρήσετε, για να μπορέσετε να διορθώσετε την κατάσταση εγκαίρως!

Πηγή

Διαφήμιση

logo