Ενα φαγητό γεμάτο μυρωδιές κι αρώματα είναι ο φασουλοταβάς της Γωγώς !!
Υλικά
1 πακέτο φασόλια χάνδρες η γίγαντες
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη
1 κίτρινη
2 μ κρεμμύδια
κεφτεδάκια
λίγο σέλινο κ άνηθο
4 κουτ σούπας σπιτική σάλτσα ή σε συσκευασία
5-6 ντοματίνια
1 κουτ του γλυκού ζάχαρη
αλάτι κ πιπέρι
1 κούπα από το ζωμό φασολιών
λίγο κρασί
![](https://2.bp.blogspot.com/-1H6QV16iJ-0/WUeS2lHbvYI/AAAAAAAAmlY/V4OjlDb6TEE9UaaCjFO0shMut4fE3b5zgCLcBGAs/s640/19225083_1604180946268424_2703236325625627857_n.jpg)
Εκτέλεση
Βράζουμε τα φασόλια σε αλατόνερο αφού τα έχουμε βάλει σε νερό από το βράδυ τα ρίχνουμε στο ταψί.
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με τις πιπεριές
για 5 -6 λεπτά,ρίχνουμε την ζάχαρη κ σβήνουμε με λίγο λευκό κρασί.
Προσθέτουμε την σάλτσα και τα ντοματίνια ανακατεύουμε και ψήνουμε για πέντε λεπτά ακόμα.
![](https://1.bp.blogspot.com/-IH2ulM_ZbaI/WUeS2moNQZI/AAAAAAAAmlU/hQ_wFhrFWw8PoN2erjCRUT4Nvtr8tFlmwCLcBGAs/s640/19149261_1604181132935072_7556513801421925494_n.jpg)
Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε ελαφρά τα κεφτεδακια όπως εσείς τα φτιάχνετε, τα προσθέτουμε στο ταψί ρίχνουμε και τον σέλινο ψιλοκομμένο +τον άνηθο.
Ρίχνουμε μια κούπα από τον ζωμό το αλάτι το πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο μέχρι να κάνει χρώμα και να χυλώσει η σάλτσα!!
Gogo Samiou-
MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ