share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

Έτσι θα Κάνετε το Μπαγιάτικο Ψωμί να Γίνει πιο Μαλακό και από Φρέσκο: Άκρως Αποτελεσματικό!

Έτσι θα Κάνετε το Μπαγιάτικο Ψωμί να Γίνει πιο Μαλακό και από Φρέσκο: Άκρως Αποτελεσματικό!

Δύσκολα το ψωμί μπορεί να διατηρηθεί φρέσκο σαν την πρώτη ημέρα. Συνήθως ξεραίνεται ή τρίβεται.

Υπάρχει όμως τρόπος το ψωμί να αποκτήσει την υγρασία που χρειάζεται για να γίνει αφράτο και μαλακό. Με το τρικ που θα δείτε στο βίντεο δεν θα έχετε ποτέ πια στο τραπέζι σας ξερό ψωμί.

Και να θυμάστε ότι το ψωμί είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες, συστατικά που περιέχονται και σε τρόφιμα όπως τα μακαρόνια, το ρύζι, οι πατάτες, τα φρούτα και το γάλα. Επίσης, το ψωμί περιέχει πρωτεΐνες και είναι πηγή φυτικών ινών που είναι ωφέλιμες για την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και τον έλεγχο των επιπέδων της γλυκόζης και της χοληστερόλης στο αίμα.

Ακόμη, το ψωμί είναι πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β που είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Συνεπώς συμπεραίνουμε ότι είναι ένα τρόφιμο αρκετά θρεπτικό, και γι’ αυτό άλλωστε βρίσκεται στη βάση της μεσογειακής πυραμίδας διατροφής.

Δείτε πώς θα κάνετε μαλακό το ξερό ψωμί στο βίντεο που ακολουθεί.

πηγή: mothersblog.gr

logo