share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

Έρευνα: Τι προκαλεί στον εγκέφαλο το Αλουμίνιο & πως να το απομακρύνετε!

Έρευνα: Τι προκαλεί στον εγκέφαλο το Αλουμίνιο & πως να το απομακρύνετε!

Τι προκαλεί στον εγκέφαλο το Αλουμίνιο & πως να το απομακρύνετε!

Υπάρχει μια δραματική αύξηση των νευρολογικών παθήσεων που συνδέονται με την τοξικότητα του αλουμινίου. Ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός δεν σταματά την εισχώρηση του αλουμινίου στη φαιά ουσία. Mε αποτέλεσμα, το αλουμίνιο να συσσωρεύεται και να παραμένει στους ιστούς που δεν έχουν ταχεία κυτταρική εναλλαγή.

Η απόπτωση, είναι η φυσική διαδικασία θανάτου και αντικατάστασης κυττάρων που παρουσιάζεται σε όλο το σώμα, εκτός από τα καρκινικά κύτταρα. Τα καρκινικά κύτταρα συνεχίζουν να αναπαράγονται και να διαμορφώνονται σε όγκους, εκτός αν η απόπτωση ενεργοποιηθεί ή τα κύτταρα αυτά καταστραφούν οριστικά από χημικές ενώσεις, είτε φυσικές ή/και συνθετικές.

Το αλουμίνιο συσσωρεύεται σε τοξικά επίπεδα σε βάθος χρόνου σε ιστούς με αργό κύκλο αναπαραγωγής, όπως τα οστά, η καρδιά και ο εγκέφαλος. Στον εγκέφαλο και κατ’ επέκταση στο νευρικό σύστημα, εκδηλώνονται ασθένειες όπως το Αλτσχάιμερ, το Πάρκινσον, η Σκλήρυνση κατά Πλάκας, η χρόνια κόπωση και άλλες νευρολογικές ή αυτοάνοσες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων του πλήρες αυτιστικού φάσματος, από μαθησιακές διαταραχές μέχρι του πλήρη αυτισμού.

Οι τοξίνες αλουμινίου βρίσκονται παντού στο περιβάλλον μας. Είναι σε μαγειρικά σκεύη, κουτάκια αναψυκτικών, φύλλα αλουμινίου, καπνό των τσιγάρων, καλλυντικά, αντιιδρωτικά, αντηλιακά, αντιόξινα, ή στους πανταχού παρόντες αεροψεκασμούς, τους οποίους οι περισσότεροι αγνοούν, ενώ περιέχουν νανοσωματίδια αλουμινίου που μπορούν μέσω της αναπνοής να απορροφηθούν στα πνευμόνια μας και να μπουν απευθείας στην κυκλοφορία του αίματός μας ή μέσω των ιγμορείων να περάσουν στους εγκεφάλους μας.

Πριν από εκείνη την περίοδο, το αλουμίνιο παρέμενε στο έδαφος ως το αφθονότερο μέταλλο στη γη που δεν είχε ακόμη αρχίσει να εξορρύσεται. Ο Δρ Exley ισχυρίζεται πως η εξόρυξη του αλουμινίου και η χρήση του με τόσους πολλούς τρόπους ισοδυναμεί με την αισθητή αύξηση των νευρολογικών παθήσεων.

Μήνυμα του Δρ Chris Exley στη διάσκεψη ασφαλείας του εμβολίου 2011

Ένα βασικό θέμα του Συνεδρίου αφορούσε το να βοηθήσουν εμβολιασμένα παιδιά να βελτιώσουν τις νευρολογικές βλάβες τους. Η βοήθεια αυτή περιελάμβανε το δεύτερο αφθονότερο ορυκτό στη μητέρα γη- το διοξείδιο του πυριτίου. Ο Exley έβαλε τα παιδιά που είχαν υποστεί αυτιστικές διαταραχές ή άλλες νευρολογικές βλάβες από τους εμβολιασμούς σε μια φόρμα θεραπείας του διοξειδίου του πυριτίου, γνωστή ως πυριτικό οξύ φέροντας άριστα αποτελέσματα.

Το πυριτικό οξύ είναι βασικά οξυγονωμένο διοξείδιο του πυριτίου. Ο Exley το θεωρεί ως τον καλύτερο και πιο βιολογικά διαθέσιμο τρόπο για να περάσετε το διοξείδιο του πυριτίου, μέσα από το έντερο και στο αίμα και στη συνέχεια στην ουσία του εγκεφάλου όπου δεσμεύει τα μόρια του αλουμινίου και με ασφάλεια μέσω των ούρων, τα απομακρύνει από τους ιστούς του εγκεφάλου.

Διαφήμιση

Το προτεινόμενο πρωτόκολλο αναφέρει κατανάλωση για τουλάχιστον πέντε ημέρες 1,5 λίτρου νερού καθημερινά. Περισσότερο νερό απαιτείται όταν υπάρχουν υψηλά επίπεδα τοξικότητας αλουμινίου. Ο Δρ Exley εκτιμά πως το να πίνετε όλο το μπουκάλι μέσα σε μια ώρα είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αποτοξίνωσης του εγκεφάλου από το αλουμίνιο.

Το διοξείδιο του πυριτίου μπορεί επίσης να συμβάλλει στην πρόληψη της άνοιας. Προφανώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε συνδυασμό με λάδι καρύδας για να σταματήσουν την πρώιμη έναρξη της νόσου του Αλτσχάιμερ ή ακόμη και να αντιστρέψει τα περισσότερα από τα συμπτώματα.

Το αλουμίνιο αποβάλλεται μέσω των ούρων, όταν κάποιος απορροφά επαρκή ποσότητα του διοξείδιου του πυριτίου.

Τέλος έχω δύο προτάσεις να σας κάνω για να εξασφαλίσετε 100% ισχυρή αποτοξίνωση, που θα βοηθήσουν με τον καθαρισμό όλου του σώματος, αλλά και του αίματος και με την απομάκρυνση των βλαβερών τοξικών ουσιών που πολύ συχνά καταναλώνουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο:

α) Τα μοναδικά παγκοσμίως φύκια ΆΦΑ: Γαλαζοπράσινα φύκια (A.F.A.)

β) Το γανόδερμα

Παρακαλώ πιθανή αναδημοσίευση να γίνεται με ρητή αναφορά στα:

Επιμέλεια/Μετάφραση: AdRianna Gkika για τα proionta-tis-fisis.com via RealFarmacy

Διαφήμιση

logo