share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

Έβαλε Ζάχαρη Και Αλάτι Κάτω Από Τη Γλώσσα Της Πριν Πάει Για Ύπνο – Αυτό Που Συνέβη Είναι Καταπληκτικό!

Έβαλε Ζάχαρη Και Αλάτι Κάτω Από Τη Γλώσσα Της Πριν Πάει Για Ύπνο – Αυτό Που Συνέβη Είναι Καταπληκτικό!

Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον ύπνο. Πιστεύω ότι όλοι γνωρίζουμε αυτό το συναίσθημα – στριφογυρίζουμε όλη τη νύχτα, κοιτάζουμε το ταβάνι, σκεφτόμαστε τη ζωή μας, και το επόμενο πράγμα που βλέπουμε είναι η ανατολή του ήλιου.

Αϋπνία – Τα Πιο Κοινά Αίτια

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν αϋπνία, όπως: άγχος, κατάθλιψη, προβλήματα στην εργασία κ.λπ. Έτσι, όταν ξαπλώνετε το βράδυ, δεν θα σκεφτείτε τον ύπνο, αλλά τα προβλήματά σας στη δουλειά, την οικογένεια ή τις υποχρεώσεις της επόμενης μέρας. Το κακό είναι ότι ο εγκέφαλός σας δεν μπορεί να χαλαρώσει και είναι ενεργός χωρίς διακοπή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε προφανώς να κοιμηθείτε.

Οι γιατροί λένε επίσης ότι ορισμένα φάρμακα μπορεί να συμβάλλουν στα προβλήματα του ύπνου, όπως: φάρμακα για την καρδιά, για την αρτηριακή πίεση, για τον πόνο, τα αντιϊσταμινικά κ.λπ.

Μερικά από αυτά τα φάρμακα θα σας προκαλέσουν υπνηλία στην αρχή, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσουν στομαχικά προβλήματα – τα οποία θα σας αναγκάσουν να πηγαίνετε στο μπάνιο πολύ συχνά και να διαταράσσετε ακόμα περισσότερο τον ύπνο σας.

Πόσο Ύπνο Χρειαζόμαστε Πραγματικά;

Ο ύπνος είναι εξαιρετικά σημαντικός για την υγεία μας γενικά. Είναι απαραίτητος για το μυαλό μας και για κάθε λειτουργία του σώματός μας. Όταν κοιμόμαστε περισσότερο, μπορούμε να είμαστε πιο παραγωγικοί και να ολοκληρώνουμε τα καθημερινά μας καθήκοντα χωρίς προβλήματα.

Το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται τουλάχιστον 8 ώρες ύπνου, γιατί αυτός είναι ο χρόνος που απαιτείται για να επαναφορτίσει ολόκληρος ο οργανισμός.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η καφεΐνη μπορεί να τους βοηθήσει αν δεν κοιμούνται αρκετά, αλλά σίγουρα κάνουν λάθος!

Η καφεΐνη μπορεί να παράσχει μια μικρή, προσωρινή ενίσχυση της ενέργειας, αλλά μόλις η επίδρασή της περάσει, θα αισθανθείτε ακόμα χειρότερα από πριν!

Διαφήμιση

Πώς Θα Βελτιώσετε Τον Ύπνο Σας;

Αυτό είναι πολύ σημαντικό να το γνωρίζετε – πρέπει να αποφεύγετε να παρακολουθείτε τηλεόραση και να εργάζεστε στον υπολογιστή, τουλάχιστον για μία ώρα πριν πάτε για ύπνο. Αυτό θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε πολύ πιο γρήγορα.

Όταν παρακολουθούμε τηλεόραση ή δουλεύουμε στον υπολογιστή, ο εγκέφαλός μας είναι σε εγρήγορση και όταν τελειώσουμε, ο οργανισμός μας χρειάζεται κάποιο χρόνο για να ηρεμήσει τον εγκέφαλο πριν κοιμηθούμε.

Μην ανησυχείτε όμως, γιατί υπάρχει μια απολύτως φυσική θεραπεία που μπορεί να σας βοηθήσει με τα προβλήματα ύπνου σας. Ευτυχώς, αυτό το φάρμακο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και θα ξυπνήσετε ανανεωμένοι και γεμάτοι ενέργεια.

Το καλύτερο πράγμα με αυτή τη μέθοδο είναι ότι φτιάχνεται από εύκολα, διαθέσιμα συστατικά, τα οποία έχετε ήδη στην κουζίνα σας. Το μυστικό πίσω από αυτό το σπιτικό φυσικό φάρμακο είναι το ακατέργαστο θαλασσινό αλάτι και η καστανή ζάχαρη! Ναι, αυτά είναι!

Θα χρειαστείτε λοιπόν:

  • 1 κ.γλ. ακατέργαστο (μη επεξεργασμένο) θαλασσινό αλάτι
  • 5 κ.γλ. καστανή ζάχαρη

Οδηγίες

Είναι πολύ απλό – απλά πρέπει να αναμείξετε τα συστατικά που αναφέρονται παραπάνω και να καταναλώσετε 1/2 κουταλάκι του γλυκού πριν πάτε για ύπνο. Θα το βάλετε κάτω από τη γλώσσα σας – και σύντομα θα λιώσει. Μην ξεχνάτε να ακολουθείτε αυτή την αναλογία – 1:5 (θαλασσινό αλάτι-καστανή ζάχαρη).

Πηγή

Διαφήμιση

logo