Κλασική καλοκαιρινή και άκρως δροσερή η καρπουζάδα !!!
Κόβουμε το καρπούζι σε φέτες και βγαζουμε τα κουκούτσια.
Το βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με λίγο χυμό από λεμόνι λίγη ζάχαρη -ανάλογα πόσο γλυκιά την θέλεις η ποσότητα, και χτυπάμε δυνατά.
Διαφήμιση
Αδειάζουμε τον χυμό σε μεγάλη κανάτα και προσθέτουμε λίγη βότκα ή ρούμι και μπόλικα παγάκια και ανακατεύουμε.
Μοιράζουμε σε ποτήρια και απολαμβάνουμε !!!
![](https://1.bp.blogspot.com/--eKv1kYQY9o/WXPDUpqBOCI/AAAAAAAAn9c/2VYMnbRZrW0Fqs0tZu8L1LzPP8rQtaXTwCLcBGAs/s400/_________________574e14eab91d8.jpg)
Αλλος τρόπος είναι να κόψετε το καρπούζι στην μέση να το αδειάσετε και να δημιουργήσετε ένα βαθύ σκεύος σαν μπολ ή σαν καλαθάκι -καρπουζομπόλ .
Εκεί θα αδειάσετε τον χυμό θα βάλετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και θα το απολαύσετε ολη η παρέα με καλαμάκια !!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ