share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

Αυτό προδίδει έναν ερωτευμένο άνδρα κ ας το κρύβει…

Αυτό προδίδει έναν ερωτευμένο άνδρα κ ας το κρύβει…

Ποιες κινήσεις του σώματος αποκαλύπτουν ότι υπάρχει ερωτική πρόθεση;

Οι κινήσεις, τα βλέμματα, οι ασυναίσθητες χειρονομίες, η γλώσσα του σώματος γενικότερα είναι μια ολόκληρη επιστήμη που μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις τα πάντα.

Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό που σε ενδιαφέρει, είναι αν σε θέλει. Τα πρώτα σημάδια δείχνουν πως ναι, αλλά δεν ;έχεις σιγουρευτεί…

Παρατήρησε τις κινήσεις, τα μάτια, το χαμόγελό και θα βγάλεις ένα ασφαλές συμπέρασμα. Η γλώσσα του σώματος μερικές φορές λέει περισσότερα κι από όσα λέει το στόμα.

ΒΛΕΜΜΑ

Τα μάτια είναι το βασικό σημείο που προδίδουν την ερωτική διάθεση του άλλου. Και πιο συγκεκριμένα η κόρη του ματιού. Όσο πιο ανοιχτή είναι όταν σε κοιτάει, τόσο πιο ερωτικά αισθάνεται για σένα.

Το επίμονο επίμονο κοίταγμα την ώρα που μιλάς ή την ώρα που δεν μιλάς και κοιτάς κάπου αλλού, είναι χαρακτηριστικό δείγμα. Αν είσαι όρθια, κάπου στο χώρο, το βλέμμα γίνεται διερευνητικό και σε περιεργάζεται, προσπαθεί όμως να το κρύβει για να μην τον πάρεις χαμπάρι.

Κεφάλι

Αν ενδιαφέρεται για κάτι που ακούει ή για κάτι που βλέπει τότε το κεφάλι του έχει μια κλίση, αριστερά ή δεξιά. Όταν ο άντρας απέναντί σου γέρνει το κεφάλι του προς μια πλευρά, είναι έτοιμος να ακούσει ό, τι του κι αν του πεις και μάλιστα με θετική διάθεση. Επίσης, όταν μιλάς, ως ένδειξη συμφωνίας σε όσα λες ανεβοκατεβάζει το κεφάλι.

Χαμόγελο

Ένας ερωτευμένος άντρας δεν χαμογελάει συγκρατημένα αλλά με το στόμα ανοιχτό, ενώ μπορεί σε κανονικές συνθήκες να μην το κάνει.

Χείλη

Η συνεχής ύγρανση των χειλιών είναι από τα πιο χαρακτηριστικά σήματα της ερωτικής γλώσσας του σώματος. Προδίδει αυξημένη ερωτική πρόθεση και παρατηρείται σε άντρες και γυναίκες.

Χάιδεμα

Οι θετικές σκέψεις ενός ανθρώπου για κάποιον (κυρίως την ώρα που του μιλάς) εκφράζονται όταν εκείνος χαϊδεύει τα φρύδια και το κούτελό του, σε αντίθεση με τον αρνητισμό του που φαίνεται όταν εκείνος χαϊδεύει το πιγούνι του. Από κει προκύπτει και η λαϊκή φράση “μούσι”.

Ομιλία

Διαφήμιση

Ο λόγος γίνεται πιο γρήγορος. Οι προτάσεις κοφτές και σύντομες και ακολουθούν ασταμάτητα η μία την άλλη. Ένδειξη αμηχανίας αρχικά, προσπάθεια να σε κρατήσει με τα λόγια του στη συνέχεια.

Στάση του σώματος

Οι άνθρωποι που νοιάζονται για κάποιον άλλον τείνουν να γέρνουν προς αυτόν. Ένας άντρας που στρέφει το σώμα του προς εσένα και δεν απομακρύνεται, αισθάνεται έτοιμος να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

Επαφή μερών του σώματος

Η επαφή των μερών του σώματος μεταξύ τους είναι πολύ δυνατό σήμα. Όταν πρόκεται για έρωτα, ο άντρας τείνει να αγγίζει συχνά το μήλο του Αδάμ στο λαιμό του ή τον κόμπο της γραβάτας του. Αν δεν φοράει γραβάτα, συμμαζεύει το γιακά ή το κόψιμο της μπλούζας του. Σε γενικές γραμμές, τα χέρια του κινούνται γύρω από το λαιμό.

Εγγύτητα

Το αργό και διακριτικό πλησίασμα του άντρα προς εσένα είναι από τα πιο ευδιάκριτα σήματα. Όταν έρχεται κοντά, πλησιάζει στο στόχο.

Αφορμές

Το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου με όμορφη διάθεση προσπαθεί να βρει αφορμές να σε αγγίξει. Να ακουμπήσει το χέρι σου, να αγγίξει τον ώμο σου την ώρα που μιλά ή να συνοδεύσει την ομιλία του με διάφορα αγγίγματα. Συμβαίνει κυρίως στις γυναίκες.

Καθρέφτισμα

Ο καθρεφτισμός των κινήσεων είναι χαρακτηριστικό της αμηχανίας μιας ερωτικής ατμόσφαιρας. Ανάβεις τσιγάρο, ανάβει κι εκείνος. Πίνεις το ποτό σου, πίνει κι εκείνος. Αγγίζεις τα μαλλιά σου, τα αγγίζει κι εκείνος. Γίνεται ασυναίσθητα και αν το αντιληφθείς είναι χαριτωμένο.

Γωνίες

Υπάρχει αρχικά η γωνία κλεισίματος του χώρου από τον άντρα προς εσένα με σκοπό να “εγκλωβιστούν” και οι 5 αισθήσεις. Για παράδειγμα, σε έναν χώρο με πολλά άτομα ο άντρας θα προτείνει στη γυναίκα μια θέση από όπου δεν θα είναι ικανή να βλέπει τους άντρες ολόγυρα (όραση), θα μπορεί να αγγίξει μόνο εκείνον (αφή), θα μυρίζει μόνο το δικό του άρωμα (όσφρηση), δεν θα επηρεάζεται από άλλους ήχους (ακοή) και τέλος θα είναι γωνία ικανή να τον αφήσει να εκδηλωθεί χωρίς περιορισμό (γεύση). Όλα αυτά συμβαίνουν χωρίς να τα σκέφτεται. Για αυτό και η γλώσσα του σώματος είναι τόσο δυνατή. Γιατί λειτουργεί χωρίς αντίληψη αυτού που κάνει.

Αμηχανία

Κλασικό συναίσθημα ερωτευμένου. Η αμηχανία εκδηλώνεται στους άντρες με το ξύσιμο του κροτάφου.

Τσέκαρε τα και δεν θα χάσεις!

Πηγή: offmagazine.gr

Διαφήμιση

logo