share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

Αυτό είναι το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό – Σκοτώνει τις μολύνσεις στο σώμα

Αυτό είναι το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό – Σκοτώνει τις μολύνσεις στο σώμα

Είναι αποτελεσματική στη θεραπεία των χρόνιων καταστάσεων και ασθενειών, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και καθαρίζει το αίμα. Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει αυτόν τον τύπο για την καταπολέμηση των πλέον επικίνδυνων ασθενειών. Ο ισχυρός συνδυασμός της υψηλής ποιότητας φρέσκων υλικών είναι το μυστικό αυτού του τονωτικού φαρμάκου.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, η μεσαιωνική αυτή η συνταγή μπορεί να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε όλες τις ασθένειες, και να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Προστατεύει την υγεία σας χρησιμοποιώντας τις αντι-ιικές, αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιπαρασιτικές ιδιότητες του. Αυτό το φυσικό τονωτικό θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε τις πιο επικίνδυνες λοιμώξεις.

Η συνταγή

Φροντίστε να φοράτε γάντια όταν χειρίζεστε τα συστατικά, ειδικά στο μέρος όπου θα πρέπει να προσθέσετε τις καυτερές πιπεριές. Το μυρμήγκιασμα (μούδιασμα) σίγουρα δεν θα φύγει από τα χέρια σας εύκολα. Αυτό το τονωτικό έχει έντονη οσμή, γι ‘αυτό μην εκπλαγείτε αν διεγείρει τα ιγμόρεια σας.

Συστατικά:

Διαφήμιση

24 ουγκιές / 700 ml μηλόξιδο (οργανικό) ¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο σκόρδο ¼ φλιτζάνι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 φρέσκες πιπεριές, τις πιο καυτερές που μπορείτε να βρείτε (φοράτε γάντια όταν καθαρίζετε τις πιπεριές) ¼ φλιτζάνι τζίντζερ, τριμμένο 2 κουταλιές της σούπας χρένο, τριμμένο 2 κουταλιές της σούπας σκόνη κουρκούμη ή 2 κομμάτια ρίζα κουρκουμά

Προετοιμασία:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, αλλά χωρίς το ξύδι. Βάζουμε το μείγμα σε ένα βάζο Mason. Ρίχνουμε το μηλόξιδο , και γεμίζουμε το βάζο μέχρι επάνω. Τα δύο τρίτα του βάζου θα πρέπει να αποτελούνται από ξηρά συστατικά, και το υπόλοιπο θα πρέπει να γεμίσει με μηλόξιδο. Αυτή είναι η τέλεια αναλογία. Κλείνουμε καλά και ανακινούμε. Κρατάμε το φάρμακο σε δροσερό και ξηρό μέρος για περίπου 2 εβδομάδες. Ανακινούμε το βάζο κάθε μέρα, ή ακόμα καλύτερα, αρκετές φορές την ημέρα. Μετά από δύο εβδομάδες σουρώνουμε το υγρό μέσα από μια γάζα και πιέζουμε καλά, ώστε το μείγμα να μπορέσει να απελευθερώσει τους χυμούς του. Χρησιμοποιούμε το ξηρό μείγμα για να κάνουμε μερικά ωραία γεύματα.

Δεν είναι απαραίτητο να κρατήσετε το τονωτικό στο ψυγείο σας, καθώς αυτό δεν χαλάει τόσο εύκολα.

Extra tip: Δώστε νοστιμιά στα γεύματά σας συνδυάζοντας το τονωτικό με λίγο ελαιόλαδο και χρησιμοποιήστε το ως μια σάλτσα σαλάτας ή προσθέσετε το στα βραστά σας.

Πηγές

Διαφήμιση

logo