share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

9 Tips για να Διώξετε Κάθε Είδους Ακαθαρσία ή Μυρωδιά που Αφήνουν τα Κατοικίδιά σας στο Σπίτι

9 Tips για να Διώξετε Κάθε Είδους Ακαθαρσία ή Μυρωδιά που Αφήνουν τα Κατοικίδιά σας στο Σπίτι

Τα κατοικίδια ζώα είναι υπέροχη συντροφιά για κάθε άνθρωπο, είναι χαριτωμένα και γεμίζουν τη ζωή μας με χαρά, στιγμές γέλιου και άφθονη αγάπη. Η συμβίωση μαζί τους προσθέτει απαιτήσεις φροντίδας προς τα ίδια, αλλά και προς το χώρο που τα φιλοξενεί. Σήμερα θα σας δείξουμε tips για να κάνετε τη καθημερινότητά σας μαζί τους, πιό εύκολη και πάντα με τους σωστούς κανόνες υγιεινής.

Πώς να καθαρίσετε τα ούρα και τον εμετό των κατοικιδίων σας…

…από χαλιά και καναπέ Όσο πιο γρήγορα αντιμετωπίσετε αυτούς τους λεκέδες τόσο το καλύτερο. Τα ούρα των τετράποδων φίλων μας μπορούν ακόμα και να ξεβάψουν το χρώμα των χαλιών σας αν παραμείνουν αρκετή ώρα πάνω σε αυτά. Για να καθαρίσετε το χαλί ή τον καναπέ σας χρησιμοποιήστε αρχικά ή ένα πανί για να αφαιρέσετε όση περισσότερη ποσότητα μπορείτε. Βάλτε αρκετά κομμάτια χαρτιού κουζίνας για να απορροφηθούν τα υγρά καλά. Στη συνέχεια ανακατέψτε 1/4 κ.γλ. με 1 φλ. νερό και βουτήξτε μια πετσέτα μέσα στο μείγμα. Καθαρίστε τον λεκέ χρησιμοποιώντας εναλλάξ την πετσέτα με το υγρό πιάτων και μια στεγνή πετσέτα μέχρι να εξαφανιστεί ο λεκές εντελώς.

Με τη βοήθεια της Endless θα μαλώνετε λιγότερο τους τετράποδους φίλους σας καθώς η αφαίρεση των λεκέδων τους δεν θα είναι μπελάς πλέον για εσάς.

Tip Αν το “ατύχημα” έγινε στα χαλιά ή στον καναπέ σας και έχουν εμετό, χρησιμοποιήστε αρχικά μια σπάτουλα ή ένα μαχαίρι για να αφαιρέσετε τη μεγαλύτερη ποσότητα. Στη συνέχεια ακολουθήστε τα ίδια βήματα με παραπάνω.

Το κυκλοφορεί σε 4 διαφορετικά αρώματα και εκτός από καθαριότητα θα δώσει στο χαλί ή τον καναπέ σας και ένα διακριτικό άρωμα φρούτων και μυρωδικών.

Διαλέξτε το άρωμα που προτιμάτε και χρησιμοποιήστε το για κάθε δύσκολο λεκέ.

…από ρούχα Κάποιες φορές που παίρνουμε το κατοικίδιό μας αγκαλιά για να το πάμε στον κτηνίατρο, είναι πιθανό αυτό να κάνει εμετό και να λερώσει τα ρούχα μας. Αν ο λεκές, μέχρι να γυρίσετε στο σπίτι, έχει στεγνώσει, πάρτε αρχικά μια βρεγμένη βούρτσα και τρίψτε το σημείο. Στη συνέχεια κρατήστε το ρούχο από την ανάποδη μεριά και αφήστε το κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό. Αφήστε το κάτω από το νερό, στον νιπτήρα, για αρκετή ώρα. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ ζεστό νερό ως πρώτη επαφή με τον λεκέ γιατί το ζεστό νερό κάνει τον λεκέ ακόμα πιο δύσκολο στην αφαίρεση. Αφού αφήσετε το ρούχο κάτω από κρύο νερό, στη συνέχεια ανακατέψτε κρύο νερό με , που καθαρίζει αποτελεσματικά κάθε δύσκολο λεκέ και αφήστε το ρούχο σας σε μια λεκάνη για τουλάχιστον 4 ώρες. Στη συνέχεια πλύντε κανονικά στο πλυντήριο ρούχων. Προσθέστε στην πλύση σας συμπυκνωμένο μαλακτικό της Endless για υπέροχο άρωμα. Το συγκεκριμένο μαλακτικό έχει σύνθεσή που φυλακίζει το άρωμα στις ίνες των ρούχων σας και απελευθερώνεται σταδιακά όταν αυτά φορεθούν. Έτσι αυτά είναι πάντα απαλά ενώ ευωδιάζουν πολύ ώρα αφού τα φορέσετε.

Η σκόνη για πλύσιμο στο χέρι της Endless έχει ένα εκπληκτικό άρωμα λεμονιού που μένει στα ρούχα ακόμα και μετά το στέγνωμα.

Καθαρίστε τις τρίχες των κατοικιδίων σας

…από υφάσματα Τα κατοικίδιά μας, ως ζωάκια που είναι, μαδάνε και αυτό είναι κάτι το πολύ φυσιολογικό. Για να διώξετε τις τρίχες από τους καναπέδες φτιάξτε αρχικά ένα μείγμα με νερό και . Ψεκάστε τον καναπέ σας με το μείγμα και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα σφουγγαράκι ή ένα γάντι για να αφαιρέσετε τις τρίχες. Κάντε κινήσεις προς κάθε κατεύθυνση και θα εκπλαγείτε με το πόσες τρίχες θα υπάρχουν στο γάντι σας. Επαναλάβετε μέχρι να μην υπάρχουν άλλες τρίχες στο γάντι.

Με λίγο μαλακτικό Endless και νερό όλες οι τρίχες φεύγουν εύκολα από κάθε υφασμάτινη επιφάνεια. Γατούλες και σκυλάκια θα μπορούν και πάλι να χοροπηδάνε ανενόχλητα στον καναπέ ή τα μαξιλάρια.

Tip Όσο πιο τακτικά κουρεύετε τα ζωάκια σας τόσο πιο λίγες τρίχες θα υπάρχουν μέσα στο σπίτι σας. Επίσης μετά από κάθε μπάνιο που κάνετε στον τετράποδο φίλο σας, χτενίστε το με μια βούρτσα. Άλλωστε, πολλά ζωάκια (κυρίως τα σκυλάκια) λατρεύουν την περιποίηση και τα χαδάκια που ακολουθούν μετά το μπάνιο.

Διαφήμιση

Τα συμπυκνωμένα μαλακτικά της Endless διώχνουν κάθε δυσάρεστη οσμή και φυλακίζουν το άρωμα στις ίνες των ρούχων σας.

Έξτρα Tip Κρεμάστε εσωτερικά κάθε ντουλάπας σας αλλά και δίπλα στην εξωτερική πόρτα ένα ρολό για τρίχες ώστε να το έχετε πάντα εύκαιρο ανά πάσα στιγμή.

Τα ζώα είναι χαρά μέσα στο σπίτι και με τη βοήθεια της Endless δεν θα χάσουμε το χαμόγελό μας ακόμα και μετά από κάθε τους σκανταλιά.

…από χαλιά Μπορεί να μην επιτρέπετε στα κατοικίδιά σας να ανεβαίνουν στον καναπέ για να μην τον γεμίσουν με τρίχες (αν και σίγουρα το κάνουν όταν λείπετε) αλλά τις τρίχες από τα χαλιά δεν μπορείτε να τις αποφύγετε. Για να τις διώξετε χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική σκούπα έξυπνα. Πριν ξεκινήσετε το σκούπισμα ψεκάστε το χαλί σας με νερό για να είναι ελαφρώς νωπό. Στη συνέχεια ρίξτε λίγη μαγειρική σόδα και αφήστε τη να δράσει για δέκα λεπτά. Η μαγειρική σόδα θα αφαιρέσει τις δυσάρεστες οσμές από το χαλί σας. Τέλος, σκουπίστε δύο φορές κάθε χαλί και προς κάθε κατεύθυνση για να απορροφηθούν όλες οι τρίχες αποτελεσματικά.

Χρησιμοποιήστε λίγη μαγειρική σόδα για να διώξετε τις δυσάρεστες οσμές από τα χαλιά σας.

…από πατώματα Για τα πατώματα χρησιμοποιήστε τη που έχει υψηλής ποιότητας και αντοχής πανί μικροϊνών που καθαρίζει άψογα χωρίς να χαράζει. Χρησιμοποιήστε τη σε όλες τις ευαίσθητες επιφάνειες τόσο σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. Φροντίστε η σφουγγαρίστρια να είναι πολύ καλά στραγγισμένη ώστε να μαζέψει αποτελεσματικά όλες τις τρίχες. Η σφουγγαρίστρα μικροϊνών δρα σαν μαγνήτης στις τρίχες και τις “φυλακίζει» εύκολα και αποτελεσματικά.

Tip για πιο καθαρό σπίτι Πριν βγάλετε τον σκύλο σας βόλτα, βάλτε δίπλα στην πόρτα ένα λεκανάκι με λίγο νερό σε θερμοκρασία δωματίου και μια πετσέτα. Όταν επιστρέψετε από τη βόλτα βουτήξτε τα πόδια του σκύλου σας στη λεκάνη και σκουπίστε τα με την πετσέτα πριν μπείτε στο σπίτι. Μπορείτε ακόμα και να εκπαιδεύσετε το σκυλάκι σας να κάνει αυτή την κίνηση μόνο του επιβραβεύοντάς το, κάθε φορά που το κάνει σωστά, με ένα μπισκότο.

…από πλακάκια Για τους λεκέδες που έχουν παραμείνει αρκετές ώρες πάνω στα πλακάκια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το , που καθαρίζει αποτελεσματικά κάθε δύσκολο λεκέ, ενώ ταυτόχρονα θα διώξει μακριά και τις δυσάρεστες οσμές από τις ακαθαρσίες των κατοικιδίων σας.

Το Chloroactive πολλαπλών χρήσεων δρα αποτελεσματικά στους δύσκολους λεκέδες.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Endless

Πηγή

Διαφήμιση

logo