share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

9 σημάδια που δηλώνουν ότι η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει ολοκληρωτικά

9 σημάδια που δηλώνουν ότι η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει ολοκληρωτικά

Η ζωή έρχεται με τις δικές τις απροσδόκητες ανατροπές και στροφές. Αυτή που μπορεί να φαίνεται μια ταραχώδης περίοδος μπορεί να μετατραπεί γρήγορα σε γαλήνια και το αντίστροφο. Οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή δεν προηγούνται ποτέ από εξωτερικές ενδείξεις. Απλώς συμβαίνουν και προσαρμοζόμαστε αναλόγως.

Πρέπει να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι, γιατί οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή ποτέ δεν σταματούν να έρχονται στον δρόμο μας. Μας διαμορφώνουν στο ποιοι είμαστε ως άτομα και στο είδος ιδιοσυγκρασίας που έχουμε. Οπότε, για να δεχτούμε αυτές τις μεταβολές της ζωής με τον καλύτερο τρόπο, πρέπει να προσέχουμε για τα παρακάτω σημάδια:

Υπάρχει δραστική αλλαγή στον ύπνο σας

Ο ύπνος σας μαρτυρά μια δραστική αλλαγή. Είτε αρχίζετε να κοιμάστε πάρα πολύ ή πολύ λίγο, δεν υπάρχει κάτι στο ενδιάμεσο. Είναι σημάδια των αρχικών σταδίων. Η αϋπνία είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό.

Αισθάνεστε εκτός τόπου

Νιώθετε πως έχετε αλλάξει και αισθάνεστε πως δεν ανήκετε πουθενά πλέον. Το άτομο που πραγματικά επιθυμείτε να γίνετε δεν είναι αυτό που είστε τώρα και αυτό σας ανησυχεί.

Υπάρχει επείγουσα ανάγκη να διευθετήσετε ζητήματα του παρελθόντος

Μπορεί να αισθάνεστε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε όλους τους λογαριασμούς του παρελθόντος. Θα μοιάζει με μια καλή επιλογή, αλλά προσπαθήστε να μην βασιστείτε πολύ έντονα σε αυτή , καθώς θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια άλλη πορεία από αυτή που προορίζεστε. Το παρελθόν είναι στο παρελθόν, οπότε αφήστε το εκεί.

Γίνεστε πιο συναισθηματικοί από το συνηθισμένο

Η καρδιά και το μυαλό σας ανακατεύουν τα συναισθήματα που ήταν θαμμένα μέχρι τώρα. Αυτό σας προκαλεί μεγάλη αναταραχή και δημιουργεί μια θύελλα συναισθημάτων μέσα σας.

Αυτά τα συναισθήματα και οι σκέψεις ήταν κλειδωμένα για ένα λόγο και πρέπει να προετοιμαστείτε ψυχικά για όταν θα απελευθερωθούν. Το να τα αντιμετωπίσετε είναι η μόνη διέξοδος, καθώς η άγνοια δεν είναι και πάντα ευδαιμονία.

Διαφήμιση

Όλα φαίνονται κάπως εξωπραγματικά

Μια αίσθηση έξω-πραγματικότητας κυριεύει κάθε πτυχή της ζωής σας. Είτε πρόκειται για καθημερινές καταστάσεις και για ανθρώπους όπως η οικογένεια και οι φίλοι σας, δεν τους αισθάνεστε πραγματικούς.

Αρχίζετε να περνάτε περισσότερο χρόνο μόνοι σας

Η μοναξιά έχει γίνει η διαφυγή σας. Αρχίζετε να περνάτε περισσότερο χρόνο μόνοι σας παρά με ανθρώπους και νιώθετε πιο φυσιολογικά έτσι. Αυτή η μοναξιά σας οδηγεί στο να σκεφτείτε ξεχασμένα πράγματα τα οποία κανονικά δε θα είχαν περάσει από το μυαλό σας. Ωστόσο, δεν πρέπει να σταθείτε σε αυτά περισσότερο από όσο είναι υγιές για εσάς.

Η συγχρονικότητα είναι κάτι που βλέπετε γύρω σας όλη την ώρα

Οι συμπτώσεις εμφανίζονται σαν ρολόι όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επαναλαμβανόμενοι αριθμοί ή σύμβολα συνεχίζουν να εμφανίζονται και είναι ίσως ένας τρόπος με τον οποίο οι πνευματικοί οδηγοί σας οδηγούν στο μονοπάτι σας.

Γίνεστε πιο παθιασμένοι από ποτέ

Μπορείτε να νιώσετε το κάψιμο του πάθους μέσα σας και τα πάντα αποτελούν έμπνευση. Όλα ξαφνικά αρχίζουν να βγάζουν νόημα και αυτό σας κάνει πιο ευτυχισμένους από ποτέ. Νιώθετε πως φτάνετε γρήγορα στο νόημα του σκοπού σας.

Νιώθετε πως κάτι μεγάλο βρίσκεται στον δρόμο σας

Με τον καιρό, θα αισθανθείτε κάτι μεγάλο στον τρόπο με τον οποίο οι στόχοι και τα όνειρα σας πλησιάζουν. Αυτό θα συμβεί σταδιακά αλλά σίγουρα. Αυτή η μεταβολή της ενέργειας εξαρτάται από το που βρίσκεστε στην πορεία σας.

Να θυμάστε πάντα πως ακόμα και αν φαίνεται δύσκολη, η αλλαγή δεν είναι πάντα κακή. Μην αντισταθείτε και μην την πολεμήσετε όταν θα φτάσει, καθώς ίσως μπορεί να σας οδηγήσει σε μια καλύτερη θέση από αυτή που βρίσκεστε τώρα.

Μάγεια Τ.

Πηγή : awakengr.com

Διαφήμιση

logo