share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

10 διάσημοι Έλληνες που έχουν χάσει τα αδέρφια τους – PHOTOS

10 διάσημοι Έλληνες που έχουν χάσει τα αδέρφια τους – PHOTOS

Η απώλεια αποτελεί μέρος της ζωής. Ο κάθε άνθρωπος ωστόσο αντιδρά στην απώλεια με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Δεν είναι λίγοι λοιπόν οι διάσημοι της ελληνικής showbiz, που έχουν χάσει τα αδέρφια τους και μίλησαν ανοιχτά για την απώλεια που τους σημάδεψε.

Η πιο πρόσφατη αποκάλυψη ήταν αυτή της Ελένης Πέτα. Κανείς δεν γνώρισε ότι έχει χάσει τον αδερφό της σε τροχαίο το 1994. Μάλιστα, η ίδια δήλωσε για τον χαμό της: “Το δυσκολότερο κομμάτι ζωής που βίωσα και νομίζω ότι ποτέ δεν τελειώνει είναι όταν “έχασα» τον αδελφό μου, το 1994, σε δυστύχημα με μηχανή. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι δυσκολότερο για έναν άνθρωπο από το να “χάνει» ένα μέλος της οικογένειας του και ιδιαίτερα τόσο νέο».

Ελένη Πέτα Η γνωστή τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως έχει χάσει τον αδερφό της: Το δυσκολότερο κομμάτι ζωής που βίωσα και νομίζω ότι ποτέ δεν τελειώνει είν

Ελένη Πέτα

Η γνωστή τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως έχει χάσει τον αδερφό της: “Το δυσκολότερο κομμάτι ζωής που βίωσα και νομίζω ότι ποτέ δεν τελειώνει είναι όταν “έχασα» τον αδελφό μου, το 1994, σε δυστύχημα με μηχανή. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι δυσκολότερο για έναν άνθρωπο από το να “χάνει» ένα μέλος της οικογένειας του και ιδιαίτερα τόσο νέο».

Διονύσης Σχοινάς Ο αδερφός του έφυγε ξαφνικά πριν από περίπου δύο χρόνια

Διονύσης Σχοινάς

Ο αδερφός του “έφυγε» ξαφνικά πριν από περίπου δύο χρόνια σε ηλικία 48 ετών. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε μιλήσει για τον χαμό του αδερφού του με συγκινητικά λόγια: “Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον αδερφό μου, που ήταν ο δάσκαλός μου και μας κοιτάζει από εκεί πάνω ψηλά… Τολάκο μου, σ’ αγαπάω, σε λατρεύω».

Μελίνα Ασλανίδου Σε μια συνέντευξη εκ βαθέων μίλησε για τον χαμό του αδελφού της: Η απώλεια ήταν μία τεράστια αλλαγή. Ένας άνθρωπος έφυγε και διαφοροποιήθηκε όλη η ζωή μου. Θεωρώ ότι

Μελίνα Ασλανίδου

Σε μια συνέντευξη εκ βαθέων μίλησε για τον χαμό του αδελφού της: “Η απώλεια ήταν μία τεράστια αλλαγή. Ένας άνθρωπος έφυγε και διαφοροποιήθηκε όλη η ζωή μου. Θεωρώ ότι οι ψυχές υπάρχουν. Μέσα μου δεν έχει χαθεί ο αδελφός μου. Ένα από τα τραγούδια μου του Στέφανου Κορκολή αναφέρει “Δε χάνεται η ψυχή».

Αλέξανδρος Μπουρδούμης Ο ίδιος έχει μιλήσει για τον θάνατο του αδελφού του από καρκίνο, πριν από περίπου οχτώ χρόνια: Σου μένει ένα κενό, γιατί δεν είχαμε καλές σχέσεις τα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Ο ίδιος έχει μιλήσει για τον θάνατο του αδελφού του από καρκίνο, πριν από περίπου οχτώ χρόνια: “Σου μένει ένα κενό, γιατί δεν είχαμε καλές σχέσεις τα τελευταία χρόνια. Είναι σαν να μην ολοκληρώθηκε κάτι σωστά. Σου μένουν, όμως, και πολλές ενοχές και αυτά τα κουβαλάς στις παραστάσεις, βρίσκεις αφορμές. Θυμάμαι έντονα εκείνη την ημέρα, γιατί το έμαθα είκοσι λεπτά πριν βγω στη σκηνή. Έπαιξα κανονικά, σε ένα γεμάτο θέατρο, μπροστά σε δυόμισι χιλιάδες κόσμο. Δεν το λέω σαν μαγκιά, αυτό το κάνουν όλοι οι καλλιτέχνες. Οι άλλοι ηθοποιοί είχαν πιο πολύ άγχος για μένα, εγώ ήμουν σε “νιρβάνα”»

Δημήτρης Μακαλιάς Ο ηθοποιός είχε δηλώσει: Έφυγε πολύ ξαφνικά, από συγκοπή καρδιάς όταν ήταν 30 χρονών, ήταν πολύ ξαφνικό γιατί δεν είχαμε κάποιο δείγμα, κάποια μέρα συνέβη, όσ

Δημήτρης Μακαλιάς

Διαφήμιση

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει: “Έφυγε πολύ ξαφνικά, από συγκοπή καρδιάς όταν ήταν 30 χρονών, ήταν πολύ ξαφνικό γιατί δεν είχαμε κάποιο δείγμα, κάποια μέρα συνέβη, όσο και αν αναζητήσαμε την αιτία που συνέβη αυτό σε τόσο μικρή ηλικία, δεν βρήκαμε τίποτα. Είχαμε τρία χρόνια διαφορά, ήταν μεγαλύτερος από εμένα. Είναι πολύ δύσκολο να χάνεις τον άνθρωπο σου, είναι διαφορετική η αίσθηση να χάνεις τους γονείς σου, είναι μια πιο φυσική διαδικασία, ο αδερφός είναι πολύ μεγάλο κομμάτι, ειδικά στην δική μας περίπτωση, είχαμε επενδύσει ο ένας στον άλλο, υπάρχουν πράγματα τα οποία σίγουρα δεν προλάβαμε να πούμε σίγουρα».

Δήμος Μπέκε Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας για τον χαμό του αδερφού του αποκάλυψε: Ο αδερφός μου πέθανε στη γέννα. Είχε τυλιχθεί ο λώρος γύρω από το κεφάλι του και πνίγηκε. Ήμουν 12

Δήμος Μπέκε

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας για τον χαμό του αδερφού του αποκάλυψε: “Ο αδερφός μου πέθανε στη γέννα. Είχε τυλιχθεί ο λώρος γύρω από το κεφάλι του και πνίγηκε. Ήμουν 12 χρονών και είχα πάει να δω το μωρό. Έπαθα σοκ. Ένα χρόνο μετά, η μάνα μου έκανε τη Στεφανί, δόξα τον Θεό!»

Ελένη Καστάνη Η ταλαντούχα ηθοποιός έχασε πριν από περίπου δύο χρόνια την αδερφή της, στα 59 της, από καρδιά. Ο θάνατός της αδερφής της, της έχει στοιχίσει πολύ.

Ελένη Καστάνη

Η ταλαντούχα ηθοποιός έχασε πριν από περίπου δύο χρόνια την αδερφή της, στα 59 της, από καρδιά. Ο θάνατός της αδερφής της, της έχει στοιχίσει πολύ.

Άρης Καβατζίκης Πριν από δύο χρόνια ο γνωστός δημοσιογράφος έχασε εντελώς ξαφνικά τον αδερφό του, Δημήτρη, ο οποίος ήταν μόλις 47 ετών.

Άρης Καβατζίκης

Πριν από δύο χρόνια ο γνωστός δημοσιογράφος έχασε εντελώς ξαφνικά τον αδερφό του, Δημήτρη, ο οποίος ήταν μόλις 47 ετών.

Πέτρος Πολυχρονίδης Ο παρουσιαστής είχε συγκινήσει τους πάντες μιλώντας για το πρόβλημα υγείας της αδελφής του και τον πρόωρο θάνατό της. Είχε την ασθένεια από μωρό παιδί και έδινε μ

Πέτρος Πολυχρονίδης

Ο παρουσιαστής είχε συγκινήσει τους πάντες μιλώντας για το πρόβλημα υγείας της αδελφής του και τον πρόωρο θάνατό της. “Είχε την ασθένεια από μωρό παιδί και έδινε μεγάλη μάχη μέχρι τα 33 της. Ήταν μέρος της ζωής μας αυτό. Πέραν από τα κομμάτια τα δύσκολα, του νοσοκομείου, όλα τα άλλα τα έχω απορρίψει… Πολλά πράγματα πρωτοποριακά δοκιμάστηκαν πάνω στη Μαρία και πλέον η ασθένεια αυτή είναι θεραπεύσιμη. Πέθανε πριν δύο χρόνια στα 33 της».

Φωτεινή Ψυχίδου Όπως η ίδια παραδέχτηκε ο χαμός της αδερφής της τη συγκλόνισε: Το 2002 πήρε ένα ταξί για να πάει στο σπίτι της. Ο ταξιτζής τράκαρε και η Ιωάννα έσπασε τα σημεία Α1, Α

Φωτεινή Ψυχίδου

Όπως η ίδια παραδέχτηκε ο χαμός της αδερφής της τη συγκλόνισε: “Το 2002 πήρε ένα ταξί για να πάει στο σπίτι της. Ο ταξιτζής τράκαρε και η Ιωάννα έσπασε τα σημεία Α1, Α2 και Α3 με αποτέλεσμα από το λαιμό και κάτω να μείνει ανάπηρη. Κουνούσε μόνο τα μάτια της. Ένας φίλος μου το ανακοίνωσε πολύ απότομα “έχεις μάθει τι έχει γίνει με την αδερφή σου;”. Του λέω: “Έχει τα στομαχικά της, είναι στο νοσοκομείο και σε τρεις μέρες θα είναι καλά”. Tότε και εκείνος μου είπε “Τι λες κοπέλα μου, η αδερφή σου μπορεί να πεθάνει και δεν θα περπατήσει ποτέ ξανά”. Έμεινα εκείνη την ώρα, μου έπεσε το ακουστικό από τα χέρια. Όταν συνήλθα, έκανα ένα τηλέφωνο οργής προς τους γονείς μου. Τους φώναξα και τους έκλεισα το τηλέφωνο στα μούτρα!»

Πηγή

Διαφήμιση

logo