Το μόνο σίγουρο είναι πως θα τους αρέσουν πολύ!
ΣυστατικάΔιαφήμιση
- 250 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- ½ κ.γ. αλάτι
- 400 γρ. παντζάρια βρασμένα
- 300 γρ. γάλα αμυγδάλου
- 1 αυγό μέτριο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο για το τηγάνι
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. γιαούρτι με 2% λιπαρά
- αλάτι
- πιπέρι
- 150 γρ. ρικότα
- ξύσμα από 1 λεμόνι
- ρόκα
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο .