ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Σπιτικό ψωμάκι μπύρας με φέτα και ελιές !!!

Σπιτικό ψωμάκι μπύρας με φέτα και ελιές !!!

ΨΩΜΙ ΜΠΥΡΑΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ

Υλικά:

* 450 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

*330 ml μπύρας

* 150 γρ. φέτα, τριμμένη

*1/3 κούπα ελιές Καλαμών, κομμένες σε φέτες

Διαφήμιση

*1 κουτ. γλ. ρίγανη

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 C, και βάζουμε λαδόκολλα σε μακρόστενη φόρμα, 25-12cm.

Σε ένα μπώλ βάζουμε το αλεύρι, προσθέτουμε την μπύρα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να διαλυθεί εντελώς το αλεύρι .

Ρίχνουμε τις ελιές και τη φέτα και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν.

Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε για 1 ώρα.

Αφήνουμε το ψωμί να κρυώσει καλά πριν ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε .

Τις επόμενες 2 ημέρες το ψωμί μας είναι ακόμη καλύτερο.

Από

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#αλεύρι
#ρίγανη
#φέτα
#ψωμί