Σπιτική πάστα σοκολατίνα. Απλά φανταστική
ΥΛΙΚΑ
8 Αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 24 κουταλιές σουπας κοφτες ζάχαρη 16 κουταλιές σούπας αλεύρι 8 κουταλιές σούπας κακάο 1 μπεικιν που το ανακατευουμε με το αλεύρι και το κακάο.Οι κρεμες τωρα
2 μορφατ 1 καραμελωμενο ζαχαρουχοΚαι η σοκολάτα
200 γρ κρέμα γαλακτος 250 γρ κουβερτούραΣιρόπι
Διαφήμιση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε πολυ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν και ρίχνουμε αλεύρι με όλα μέσα δηλαδή κακάο και μπεικιν ψήνουμε το παντεσπάνι σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμους για 30 λεπτά..θα το δείτε..θα ξεκολλαει απο τα τοιχωματα κάνουμε το σιρόπι να ναι χλιαρό..
Η σοκολάτα .
Βάζουμε τη κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί καλά και τη ρίχνουμε στη σοκολάτα και ανακατεύουμε.. το Ρίχνουμε χλιαρό πάνω στο γλυκό μας…τα δουλεύουμε όλα κρύα…Στήνουμε το γλυκό μας .κόβουμε το παντεσπάνι σιρόπι σαντιγί σκεπάζουμε σιρόπι σαντιγί και απο πανω η σοκολάτα
Αφού μείνει στο ψυγείο μια ώρα…ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ !!
Η Συνταγή είναι της κ. Θεοδοσια χαλβατζη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Πηγή : xryses-syntages.gr