Το αγαπημένο μας ρυζογαλάκι σε πολύ απλή συνταγή !!!
Υλικά
- 1 κιλό γάλα
- 200 γραμ ρύζι
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη
- λίγο αλάτι
- κανέλα
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι με νερό και λίγο αλατάκι μέχρι να μαλακώσει.Διαφήμιση
Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε προαιρετικά φλούδες από λεμόνι ή κρέμα Γιώτης 1 με 2 κουταλιές της σούπας αφού πρώτα το διαλύσουμε μέσα σε λίγο γάλα για περισσότερη γεύση!!
Στο σερβίρισμα βάζουμε κανέλα. Καλή όρεξη !!!ΠΗΓΗ: xrysessyntages.gr