Μελόπιτα χωρίς ζάχαρη με ανθότυρο ή ανάλατη μυζήθρα
Υλικά
6 άτομα
600 γρ. ανθότυρο ή ανάλατη μυζήθρα 150 γρ. μέλι 3 αυγά 1 κ.σ. κορν φλάουρ 1/2 κ.γ. αλάτι βανίλια ή ξύσμα λεμονιού για άρωμαΔιαφήμιση
Προαιρετικά: κανέλα τριμμένη και μέλι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση (40 λεπτά°
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC
Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά μας
Και ανακατεύουμε καλά με σύρμα ή πηρούνι μέχρι να ενωθούν
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι 20 εκατοστών
Αδειάζουμε το μίγμα μας και ψήνουμε στο φούρνο για 40 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια
Σερβίρουμε προαιρετικά με λίγο μέλι και κανέλα τριμμένη, ζεστή ή σε θερμοκρασία δωματίου
Δείτε το αναλυτικό βίντεο της συνταγής:
Πηγή: cookpad.com και Ivy Liacopoulou, womantoc.gr