Συνταγή-εκτέλεση:
Ετοιμάζω το κολοκύθι βάρους 1/2του κιλού το έτριψα ,έβαλα 150 γρ ζάχαρη και μπόλικια κανέλα και το άφησα 15 λεπτακια περίπου να βγάλει το ζουμάκι του.
Χρησιμοποίησα 4 χωριάτικα φύλλα για πίτα τα οποία έκοψα στα δυό και έγιναν 8 βάρους 500 γρ.
Άρχισα να στρώνω την πιτούλα μου λάδωσα τα φύλλα καλά και έβαλα την γέμιση σε δυο στρώσεις και έβαλα και ψιλοκομμένα καρύδια από πάνω κάθε φορά.
Διαφήμιση


Χρησιμοποίησα 150ml ελαιόλαδο συνολικά.
Χάραξα την πίτα την λάδωσα καλά έριξα σουσάμι και έψησα στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 1ώρα.

Στο ζουμάκι που έμεινε από το κολοκύθι και την ζάχαρη συμπλήρωσα νεράκι και μετά το πρώτο μυσάωρο ψησίματος το έριξα πάνω στην μισοψημένη πίτα Καλή μας όρεξη!!!
Συνταγή — Μαρία Χατζηφωτίου —
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ