Κέικ Πορτοκαλιού με υπέροχο άρωμα και πολύ αφράτο
Υλικά
4 αυγά 1 1/2 κούπα ζάχαρη 1 κούπα τσαγιού . Σπορέλαιο 1 κούπα τσαγιού . Χυμό πορτοκαλιού 3 κούπες τσαγιού . αλεύριΔιαφήμιση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μίξερ την άχαρη με το σπορέλαιο .Προσθέτουμε τα αυγά και σταδιακά τα υπόλοιπα υλικά και τέλος το αλεύρι.
Βουτυρώνουμε την φόρμα και αδειάζουμε το μείγμα . Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο .
Η Συνταγή είναι της κ. Kassy Grig – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.