Υπέροχο σνακ για κάθε περίσταση. Δοκιμάστε τη!
Υλικά
Καταϊφι 500 γρ
Βούτυρο 250 γρ λιωμένο
Γάλα 1 λίτρο
Διαφήμιση
Αυγά 2 -3
Φέτα 300 γρ
Μαύρο πιπέρι
Μοσχοκάρυδο λίγο τριμμένο
Οδηγίες
Σε ένα μπολ βάζουμε την τριμμένη φέτα , τα αυγά, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και το γάλα χλιαρό. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, βουτυρώνουμε ένα ταψί ή πυρέξ και στρώνουμε το μισό καταϊφι. Το βουτυρώνουμε καλά μετά βάζουμε την γέμιση και από πάνω το υπόλοιπο καταϊφι. Αφού το βουτυρώσουμε και από πάνω καλά , το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου μέχρι τα ροδίσει. Το σερβίρουμε αφού το κόψουμε κρύο.
Συνταγή chefoulis