Λεπτή ζύμη ιταλική!!! Μοσχομύρισε όλη η γειτονιά !!! Δοκιμάστε τη ζύμη και εσείς!!!
Η πιο γρήγορη και εύκολη ζύμη για Πίτσα!!!
Συνταγή εκτέλεση:
Ζυμώνουμε μια κούπα γιαούρτι με μία κούπα αλεύρι,αν χρειασθεί βάζουμε λίγο παραπάνω μέχρι να μην κολλάει στα χέρια η ζύμη.
Σε μια λαμαρίνα βάζουμε μια λαδόκολλα και ανοίγουμε με τα χέρια την ζύμη.
Διαφήμιση
Ψήνουμε για 8-10 λεπτά στους 160 βαθμούς και αρχίζουμε και στρώνουμε με ότι θέλουμε.
Λίγη σάλτσα με σκόρδο διάφορα τυριά,γαλοπούλα,Μπέικον και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 10 λεπτά.
Έβαλα ντομάτα σάλτσα, φέτες ντομάτας, φέτα, κρεμμύδια, ελιές και ρίγανη. Όταν την έβγαλα από το φούρνο έριξα και λίγο ελαιόλαδο
Καλή μας όρεξη!!!
Marilena Pappa – Μαρία Χατζηφωτίου-
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ