Εύκολη ζαμπονοκασεροπιτα για το απογευματινό μας κι όχι μόνο!!
Υλικά
1 πακέτο φύλλα κρούστας,
1 κλ τριμμένη γκούντα,
ζαμπόν ψιλοκομμένο,
3 αβγά,
Διαφήμιση
1 κρέμα γάλακτος
1 ποτήρι γάλα ( αυτά τα 3 τελευταία τα ανακατεύω μαζί).
Στρωνω 2 φύλλα βουτυρωμενα και ρίχνω ζαμπόν και γκούντα, ξανά φύλλο και γέμιση μέχρι να τελειώσουν.
Από πάνω βάζω 2 φύλλα βουτυρωμενα όπως έβαλα στο κάτω μέρος της πίτας. Περιχυνω αφού την κόψω κομμάτια με το μείγμα των αβγών, αφήνω να απορροφήσει για 15-20 λ και ψήνω 45 λ περίπου σε 175 β.
Μόλις ροδίσει τη βγάζουμε και την απολαμβανουμε!
Ritsa Kepesidou-
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ