Φτιάξτε με τα χεράκια σας πεντανόστιμο γύρο και ξεχάστε τον έτοιμο !!!
Υλικά
Λεπτές φέτες από κρέας χοιρινό και από την μεριά του λαιμού ντομάτες,
κρεμμύδια,
σκόρδα,
Διαφήμιση
κόκκινη και πράσινη πιπεριά
αλάτι πιπέρι
ρίγανη
Σε ένα ταψί βάζω ανά φέτα τα λαχανικά που γράφω πιο πάνω σκεπάζω πρώτα με λαδόκολλα και μετά με αλουμινόχαρτο με τα νερά που βγάζει το κρέας ψήνεται μέσα και τέλος ανοίγω και το βάζω στο γκριλ για να ροδίσει κόβω με το μαχαίρι μου όσο ψιλά μπορώ!!
Για το ψήσιμο εξαρτάται την ποσότητα που έχεις.. και τον φούρνο… ο δικός μου είναι δύο κιλά και τον άφησα 2 ώρες μέσα .. έχτρα στο γκριλ μέχρι να κάνει χρώμα!! Καλή όρεξη !!!!
Gogo Samiou –
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ