ΥΓΕΙΑ

Ξεφορτωθείτε τις σακούλες Κάτω από τα Μάτια με ΑΥΤΑ τα Τρικς

Ξεφορτωθείτε τις σακούλες Κάτω από τα Μάτια με ΑΥΤΑ τα Τρικς

Οι σακούλες κάτω από τα μάτια είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους. Κάποιοι έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα και κάποιοι όχι. Σας έχουμε λοιπόν κάποιες λύσεις και τρικς που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους μια και καλή.

Υιοθετώντας αυτά τα τρικς σε μόνιμη βάση και εντάσσοντάς τα στη ρουτίνα σας οι σακούλες θα γίνουν παρελθόν.

#1 Πίνετε νερό Μήπως τελικά δεν πίνετε πολύ νερό; Το νερό διώχνει μακριά από τον οργανισμό το πολύ αλάτι. Παράλληλα με την πολύ κατανάλωση νερού (τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα) φροντίστε να μειώσετε το πολύ αλάτι από τη διατροφή σας.

#2. Χρησιμοποιήστε φακελάκια τσαγιού Το τσάι είναι ένα χαλαρωτικό ρόφημα που μπορείτε να πίνετε κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε. Μόλις λοιπόν μιπείτε το τσάι σας, κρατήστε το χρησιμοποιημένο φακελάκι και τοποθετήστε το κάτω από το κάθε μάτι. Φροντίστε να είναι το φακελάκι χλιαρό.

Το τσάι θα καταπραύνει τα μάτια σας και θα “ξεφουσκώσει» σημαντικά τις σακούλες.

Διαφήμιση

#3. Σωστός καθαρισμός Μην αμελλείτε ποτέ τον καθαρισμό και την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε, πλύντε το πρόσωπό σας με νερό και κάποιο καλό καθαριστικό προσώπου και στη συνέχεια βάλτε μια κρέμα για ενυδάτωση.

#4. Τοποθετήστε πάνω στα μάτια κάτι κρύο Δεν έχει σημασία αν θα είναι αγγούρια, όπως συνηθίζεται. Μπορείτε να βάλετε είτε αγγούρια, είτε παγωμένα κουτάλια, είτε ό,τι άλλο εσείς θέλετε που έχει χαμηλή θερμοκρασία. Το κρύο στην περιοχή των ματιών βοηθάει στο να ξεφορτωθείτε τους μαύρους κύκλους.

Καθαρίστε και ενυδατώστε σωστά το πρόσωπό σας.

#5. Αντιμετωπίστε τις αλλεργίες σας Το γνωρίζετε πως οι σακούλες είναι αποτέλεσμα αλλεργιών τις περισσότερες φορές; Αν δείτε λοιπόν πως οι σακούλες σας είναι αρκετά έντονες τότε ίσως υπάχει κάτι μέσα στο σπίτι σας ή στη δουλειά σας ή γενικά στο περιβάλλον σας που σας προκαλεί αλλεργία. Επισκεφτείτε έναν γιατρό για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα στη ρίζα του.

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#αλάτι
#αλλεργία
#αλλεργίες
#αλλεργιών
#διατροφή
#δουλειά
#ημέρα
#θερμοκρασία
#κρέμα
#κρύο
#νερό
#οργανισμό
#περιβάλλον
#περιοχή
#ρόφημα
#σπίτι
#τσάι