share buttons Pinterest Facebook Twitter Google Plus

Βάζει βρασμένα ζυμαρικά σε τηγάνι. Μόλις το είδα ολοκληρωμένο, ήξερα πως έπρεπε να το δοκιμάσω!

Βάζει βρασμένα ζυμαρικά σε τηγάνι. Μόλις το είδα ολοκληρωμένο, ήξερα πως έπρεπε να το δοκιμάσω!

Υπάρχει κάτι πιο χαρακτηριστικό της ιταλικής κουζίνας από τα ζυμαρικά; Με πάνω από εκατό διαφορετικές ποικιλίες από φρέσκα και αποξηραμένα ζυμαρικά, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα τους – και όχι μόνο της Ιταλίας, αλλά σε όλο το κόσμο.

Πράγματι, ο μέσος Αμερικανός καταναλώνει πάνω από 9 κιλά ζυμαρικών το χρόνο και βρίσκεται λίγο πιο πίσω από τους Σουηδούς και Ελβετούς.

Διαφήμιση

Η δημοφιλής για τα βίντεό της, Diana Delafuente, μας παρουσιάζει μια παραλλαγή του κλασσικού πιάτου με ριγκατόνι.

Ξεκινάει βάζοντας τα ριγκατόνι σε ένα τηγάνι. Αυτή τη συνταγή θα την λατρέψετε! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Διαφήμιση

logo