Όταν δύο φαγητά συνδυάζονται για πρώτη φορά, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι είτε καταστροφικό, είτε πεντανόστιμο. Ευτυχώς για τους λάτρεις των χοτ ντογκ, αυτή η απλή συνταγή φτιάχνει κάτι πραγματικά παραδεισένιο.
Θα χρειαστείτε (για 12 κομμάτια):
- 700 γρ πατάτες
- 1,5 κούπα παρμεζάνα
- 1 κ.σ αλεύρι
- 1 κ.γ ρίγανη
- αλάτι και πιπέρι
- 4 λουκάνικα φρανκφούρτης
Οδηγίες:
Ξεφλουδίστε και πλύντε τις πατάτες. Βράστε τις στο νερό για το πολύ 15 λεπτά.
Μόλις κρυώσουν, τρίψτε τις σε ένα μπολ και προσθέστε την παρμεζάνα, το αλεύρι, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατέψτε καλά.
Κόψτε κάθε λουκάνικο σε 3 ίσα κομμάτια, έτσι ώστε να έχετε 12 κομμάτια συνολικά.
Βάλτε μία κουταλιά από το μίγμα πατάτας στο χέρι σας, πιέστε το και βάλτε μέσα του ένα χοτ ντογκ. Κλείστε το καλά μέσα στην πατάτα, έτσι ώστε να είναι εντελώς καλυμμένο.
Ψήστε το χοτ ντογκ για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου. Τελειώσατε!
Οι γευστικές μπουκιές είναι ιδανικές για ένα πάρτι. Εάν θέλετε να πειραματιστείτε με περισσότερες γεύσεις, προσθέστε κρεμμύδι ή κάποιο άλλο λαχανικό στο μίγμα πατάτας.
Πηγή