Τρουφάκια με ινδοκάρυδο και κακάο πανεύκολα
Υλικά :
1 πακετο μπισκότα πτι-μπερ
1 ζαχαρούχο γάλα (η μικρή η συσκευασία από το σούπερ μάρκετ) μισό σακουλάκι (50gr)ιδοκαρυδο 3κ.σ.κακαο 1κ.σ.βουτυρο 1κ.σ.λικερ της αρεσκείας σαςΔιαφήμιση
Εκτέλεση :
Χτυπάω στο μουλτι τα μπισκότα και τα ανακατεύω σ’ενα μπωλ με το ιδοκαρυδο και το κακάο.
Σ’ ένα κατσαρόλακι λιώνω το βούτυρο και το ανακατεύω με ζαχαρούχο να γίνει ένα μείγμα.
Τα ρίχνω στο μπωλ με τα υπόλοιπα υλικά προσθέτω κ το λικερ κ το αφήνω περίπου 10 λεπτά να σφίξει.
Τα πλάθω μπαλάκια κ τα γαρνιρω με ο, τι θέλω. Μπορώ να βάλω ινδοκαρυδο, κακάο, λιωμενη λευκή η μαύρη σοκολάτα..
Όπως κ να τα κάνετε γίνονται υπέροχα!!!
Ειδικά αν σας σας άρεσει το “Derby” που αγοράζουμε από τα περίπτερα, σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα
Η Συνταγή είναι της κ. Ειρηνη Καραγιαννη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.