Η πιό δροσερη τουρτίτσα με ζελέ και κρέμα !!!
ΥΛΙΚΑ
100 γρ (1 φακελάκι) ζελέ φράουλας
250 ml ζεστό νερό
250 ml κρύο νερό
Για τη γέμιση:
8 φύλλα ζελατίνης
400 ml γάλα εβαπορέ
450 γρ κρέμα γάλακτος
250 γρ στραγγιστό γιαούρτι
Διαφήμιση
200 γρ κρέμα τυριού
1 κγ εκχύλισμα βανίλιας
Σε κρύο νερό βουτάω τα φύλλα της ζελατίνης για 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
Στο μίξερ χτυπάω την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
Σε άλλο μπολ ρίχνω το ζεστό γάλα εβαπορέ.
Στραγγίζω τα φύλλα της ζελατίνης και τα διαλύω μέσα στο γάλα.
Επιστρέφω στη σαντιγί
που προσθέτω το γιαούρτι, την κρέμα τυριού, τη βανίλια και τέλος το γάλα.
Βρέχω τη φόρμα με λίγο νερό και ρίχνω το μείγμα μέσα της.
Το βάζω στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες μέχρι να κρυώσει και να πήξει.
Garyfalia Pogka-
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ