Είναι η πιο απλή συνταγή που μπορεί κανείς να σκεφτεί και να υλοποιήσει. Παρόλα αυτά, όταν δοκιμάσετε το αποτέλεσμα θα διαπιστώσετε πως είχατε καιρό να φάτε κάτι τόσο νόστιμο και ιδιαίτερο.
Ο συνδυασμός είναι εκπληκτικός και είναι πολύ πιθανό να τον έχετε φάει στο παρελθόν σε κάποια σαλάτα. Σε σάντουιτς-τοστ πάντως αμφιβάλλουμε ότι τον έχετε γευτεί.
Δείτε παρακάτω τα υλικά που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε αυτό το σούπερ γευστικό τοστ:
- τυρί τσένταρ σε φέτες
- πράσινο μήλο κομμένο σε λεπτές φέτες
- μουστάρδα Dijon
- αλάτι
- πιπέρι
- ψωμί για τοστ
Το αποτέλεσμα θα είναι κάπως έτσι…
Ξεκινήστε απλώνοντας λίγη μουστάρδα πάνω στο ψωμί του τοστ.
Βάλτε μια φέτα τυρί τσένταρ, από πάνω μερικές πολύ λεπτές φετούλες μήλου και από πάνω πάλι άλλη μια φέτα τσένταρ.
Πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι και βάλτε το τοστ σας στην τοστιέρα.
Μόλις λιώσει το τυρί βγάλτε το. Το αποτέλεσμα θα σας αποζημειώσει.
Κάτι παρόμοιο μπορείτε να κάνετε συνδυάζοντας ροδάκινο με παρμεζάνα. Πάρτε μια φέτα παρμεζάνας, απλώστε την πάνω στο ψωμί του τοστ και από πάνω βάλτε μερικές φέτες ροδάκινου. Ολοκληρώστε με μια φέτα παρμεζάνα πάλι και ψήστε το τοστ σας στην τοστιέρα. Ο συνδυασμός του γλυκού με το αλμυρό έχει πολλούς φανατικούς θαυμαστές. Αν είστε από αυτούς τότε τα δύο παραπάνω τοστ θα σας ξετρελάνουν. Αν δεν είστε, μια δοκιμή μπορεί να σας πείσει.