ΥΓΕΙΑ

Το Λάθος με το Λεμόνι και το Νερό, που κάνετε κάθε Πρωί

Το Λάθος με το Λεμόνι και το Νερό, που κάνετε κάθε Πρωί

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν την ξινή γεύση των λεμονιών. Στην πραγματικότητα, μερικοί δεν μπορούν ούτε να το σκέφτονται, χωρίς να νιώσουν την ξινίλα στο στόμα τους!

Ωστόσο, αυτό το εσπεριδοειδές προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από οφέλη για την υγεία μας. Είναι πραγματικά κρίμα να μην επωφεληθούμε από αυτά μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούμε να αντέξουμε την όξινη γεύση του. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος που μπορείτε να καρπωθείτε τα καταπληκτικά οφέλη του και αυτός είναι να το συνδυάσετε με ένα ποτήρι ζεστό νερό!

Το λεμονόνερο είναι εξαιρετικά δροσιστικό και αναζωογονητικό και επιπλέον είναι ό,τι καλύτερο για τον μεταβολισμό σας. Ένα μόνο φλιτζάνι φρέσκο χυμό λεμονιού, περιέχει το 187% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης σε βιταμίνη C και επίσης είναι πλούσιο σε κάλιο, μαγνήσιο και χαλκό.

Διαφήμιση

Αλλά, υπάρχει ένα κοινό λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι όταν πρόκειται για τα λεμόνια – πετάνε τη φλούδα! Η φλούδα του λεμονιού είναι στην πραγματικότητα το πιο θρεπτικό μέρος ολόκληρου του φρούτου.

Ακόμα κι αν φαίνεται αρκετά απλό να αναμίξετε δύο συστατικά, στην πραγματικότητα υπάρχουν περισσότερα μυστικά απ’ ότι νομίζατε.

Πάρτε δύο φρέσκα βιολογικά λεμόνια. Κόψτε τα σε λεπτές ή χοντρές φέτες ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Στίψτε μερικές από τις φέτες μέσα στο νερό. Τρίψτε τη φλούδα από τις φέτες που στίψατε και ρίξτε το ξύσμα στο νερό. Βάλτε τα υπόλοιπα κομμάτια στο ποτήρι. Γεμίστε το δοχείο είτε με ζεστό είτε με παγωμένο νερό.

Πηγή

Διαφήμιση
TAGS:
#άνθρωποι
#αποτελεσματική δίαιτα
#αποτοξινωτική δίαιτα
#βίντεο
#βιολογικά
#βιολογικά προιόντα
#βιταμίνη
#γεύση
#δίαιτα για κυτταρίτιδα
#δίαιτα διατροφή
#δίαιτες για γρήγορο αδυνάτισμα
#διατροφή για απώλεια βάρους
#κάλιο
#μεταβολισμό
#νερό
#οφέλη
#υγεία
#φρέσκα