Ένα από τα βασικά συστατικά συνταγών στην ελληνική κουζίνα. Ωστόσο, εξίσου σημαντικά είναι και τα οφέλη του για τη σιλουέτα σας.
Διαφήμιση
Αν και όλα τα λαχανικά, όπως και οι υπόλοιπες τροφές περιέχουν βιταμίνες και πολύτιμα για τον οργανισμό στοιχεία, το συγκεκριμένο είναι ένας πραγματικός θησαυρός, αφού είναι πηγή βιταμίνης Α ,Β, C, σιδήρου, φυλλικού οξέως, βήτα – καροτένιου και άλλων.
Μπορεί να καταναλωθεί είτε φρέσκος – αρκεί να τον προσθέσετε στη σαλάτα ή να τον μαγειρέψετε σε κάποιο φαγητό όπως η σούπα – είτε αποξηραμένος, ενώ εμείς σας προτείνουμε να τον δοκιμάσετε και στη μορφή αφεψήματος!