Κάθε φορά που θέλεις να τηγανίσεις κάτι φοράς γάντια, μάσκα και ρίχνεις το φαγητό που θες από απόσταση 2 μέτρων στο τηγάνι! Ο πόνος του καυτού λαδιού πάνω στο δέρμα είναι μεγάλος, αλλά είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.
Διαφήμιση
Υπάρχει ένας τρόπος που θα σε κάνει να μην φοβάσαι το καυτό λάδι και είναι πολύ απλός!
Τι θα χρειαστείς:
Το τηγάνι σου, το λάδι σου και λίγο αλάτι
Τι θα κάνεις:
Θα βάλεις το τηγάνι πάνω στη φωτιά και πριν ρίξεις το λάδι θα πασπαλίσεις τον πάτο του με αλάτι. Έτσι δε θα χρειαστεί να στέκεσαι χιλιόμετρα μακριά από το τηγάνι για γίνει η πατάτα σου όπως τη θες.