ΥΓΕΙΑ

Τα top κουρέματα για τον φετινό χειμώνα! Τολμάς;

Τα top κουρέματα για τον φετινό χειμώνα! Τολμάς;

Μακρύ μαλλί με πολύ όγκο

Δώσε όγκο στο μαλλί σου με το σωστό κούρεμα για το μάκρος σου και την ποιότητα της τρίχας σου.Εδώ το χρώμα και οι ανταύγειες κάνουν την διαφορά. To καστανό ή το ξανθό που φωτίζεται με φυσικές ανταύγειες με 3D αποτέλεσμα φέτος έχει την τιμητική . Οι μπούκλες είναι τάση ,όπως και οι χωρίστρα στη μέση σε πολύ μακριά μαλλιά ίσια ή σπαστά.

Η φυσικότητα δεν τελειώνει στο χρώμα αλλά και στο όλο στυλ με αποτέλεσμα να θέλουμε μακριά μαλλιά με φυσικό όγκο, κυματισμό ενώ η χωρίστρα στην μέση ή στο πλάι , τα μισά-μισά και πάνω κότσος, οι πλεξούδες ,οι κοτσίδες και οι κότσοι θα δίνουν την τελευταία πινελιά στο hairstyle.

4bd22f9a5d63c4117c809007521ac7bb9fd53c3c2e7fe1f87a468f3088ff43332094256b13347757fec2b64957e71dc9-387x580be45ab8031bbe6b6d4390c08c6c94caa

Οι αφέλειες επιστρέφουν δυναμικά.

Αν θέλεις να κάνεις μια αλλαγή και να μην χάσεις σε μάκρος τότε φέτος πρέπει να κάνεις αφέλειες. Τα θετικά τους; Τονίζουν τα μάτια σου και το σχήμα του προσώπου σου επίσης σε κάνουν πιο μικρή ενώ σου χαρίζουν στυλ ντίβας τύπου Brigitte Bardot

Σε μακριά αλλά και σε bob καρέ μαλλιά οι αφέλειες θα σου δώσουν ένα υπέροχο στυλ ανανεώσεις.

Οι αφέλειες είναι είτε μακριές και πυκνές έως τα μάτια είτε κόντες αρκετά πάνω αρκετά από τα φρύδια σε ένα πιο punk rock στυλ

1 of 4

Βοb καρέ ,loose bob και wob καρέ

To καρέ ξαναχτυπά. Είναι το απόλυτο κούρεμα για αυτή το Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2016 -2017. Η τρέλα με το καρέ μετρά πλέον αρκετά χρόνια . Όταν δειλά δειλά με πρώτες τις fashionistas γυναίκες ξεκίνησαν να κόβουν τα μαλλιά τους με περισσότερη ευκολία σε καρέ κάνεις δεν μπορούσε να φανταστεί πόσο πολύ κόσμο θα βόλευε αυτό το κούρεμα. Έτσι και φέτος το καρέ έγινε ένα από τα πιο in trends με τους hairstylists να προτείνουν κάθε σεζόν εναλλακτικές και τις celebrities να το αποθεώνουν.

Το μήκος τώρα είναι είτε μακρύ μέχρι το λαιμό είτε κοντό. Ναι και εδώ οι αφέλειες παίζουν δυναμικά ενώ μπορεί να εναλλάσσεις τα μαλλιά σου από ίσια σε σπαστά ατημέλητα άνετα αναλόγως την διάθεση σου .

1 of 4

Διαφήμιση

Μεσαίο μάκρος στα μαλλιά

Σε αυτό μήκος μπορείς να παίξεις σε ίσια γραμμή κούρεμα αλλά και σε φιλάρισμα (όχι από ψιλά) ώστε το μαλλί να έχει κίνηση και όγκο. Είναι μια Safe επιλογή που μπορεί να στηρίξει πολλά χτενίσματα.

1 of 4

Pixie For Ever

Τα κοντά αντρικά μαλλιά φέτος παραμένουν στην μόδα και παίζουν μεταξύ Τουγκι και Punk hair styling cut. Μην φοβηθείς να παίξεις με το ξύρισμα ή τα σχέδια τα γραμμικά στο πίσω μέρος.

1 of 4

Undercut κουρέματα

Θέλεις να μην κόψεις τα μακριά σου μαλλιά αλλά ταυτόχρονα να κάνεις κάτι μοντέρνο και στιλάτο; Πώς θα σου φαινόταν να επιλέξεις ένα Undercut Hairstyle. Τι είναι όμως το Undercut ; Είναι ένα ασύμμετρο κούρεμα στο οποίο η μια πλευρά είναι ξυρισμένη ή έχει κρυμμένο κάτω από τα μακριά σου μαλλιά ξυρισμένο σημείο.

1 of 4

New Bag Trend: Αυτή είναι η νέα μόδα στα τσαντάκια!!

5 Tips για να ετοιμάζεσαι πολύ γρήγορα το πρωί πριν τη δουλειά (VIDEO)

Το ήξερες; Το κρύο ντους σε βοηθάει να….

Πηγή

Διαφήμιση
TAGS:
#tips
#video
#γυναίκες
#δουλειά
#κρύο
#μαλλί
#πρωί
#φυσικό
#χειμώνα