ΥΓΕΙΑ

Τα βήματα για την απόκτηση πρόσβασης στα ακασικά αρχεία!!!

Τα βήματα για την απόκτηση πρόσβασης στα ακασικά αρχεία!!!

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς οι :

  • Αλμπέρτος Αινστάιν
  • Νίκολα Τέσλα
  • Λεονάρντο Ντα Βίντσι
  • Στίβεν Χόκινγκ
  • Ακόμα και ο Στηβ Τζομπς,

ήταν ικανοί να δημιουργήσουν τις επαναστατικές τεχνολογίες, επιστημονικές θεωρίες και περίπλοκους αλγορίθμους όπως και τα έπραξαν;

Αυτοί οι άνθρωποι μαζί με πολλούς άλλους ήταν αιώνες μπροστά από την εποχή τους στην επίλυση προβλημάτων και την μαθηματική σκέψη. Τόσο μακρυά που ορισμένοι θα υποθέτανε πως θα πρέπει να χανε ένα μυστικό.

Λοιπόν, αυτό είναι.

Είχαν ενεργοποιημένο ένα μέρος του υποσυνείδητου νου το οποίο συνδέεται άμεσα με το ενοποιημένο πεδίο της συνείδησης.

Για να το θέσουμε απλά, κατείχαν την ικανότητα να “τραβάνε» από έναν πλούτο γνώσης με τον οποίο όλοι μπορούμε να συνδεθούμε, επειδή απλά αυτό έχει να κάνει με το να φέρουμε την μνήμη μας μπροστά και βαθιά έξω από τα σκονισμένα ράφια του υποσυνείδητου νου. Όταν ενεργοποιηθεί, η παγκόσμια γνώση εύκολα ρέει και έπειτα μπορεί να τραβηχτεί έξω από την τράπεζα αποθήκευσης μνήμης στο ασυνείδητο και να το φέρουμε στην επιφάνεια ως συνειδητή σκέψη ως ένα εργαλείο του νου. Η τρέχουσα κατάσταση της ανθρωπότητας, ωστόσο, κατοικεί στο ασυνείδητο κομμάτι του νου το οποίο αντικατοπτρίζει προγραμματισμενη συμπεριφορά που τρέφεται από κοινωνικά εκπαιδευτικά και θρησκευτικά δόγματα και κατηχήσεις.

Αυτό το εσκεμμένο σαμποτάζ του νου εμποδίζει αποτελεσματικά τον προγραμματισμό που υπάρχει στην ασυνείδητη βάση αποθήκευσης δεδομένων, γνωστή ως Ακασικά Αρχεία ή ο νους του Θεού.

Επειδή το ισχύον παγκόσμιό μας σύστημα ωστόσο έχει ρυθμιστεί να μας ρίξει το επίπεδο μέσω της δημόσιας εκπαίδευσης, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, της θρησκείας

Η ελπίδα του είναι να εμποδίσει αυτόν τον φυσικό προγραμματισμό και να μειώσει την πιθανότητα να αυξηθεί η αυθεντική σας δύναμη, δίνοντάς σας την έμφυτη ικανότητα να γίνετε ο πραγματικός, συμπαντικός και γνωσιακός εαυτός σας.

Βλέπετε, όσο περισσότερο το ποτήρι σας είναι γεμάτο με την εκπαίδευσή τους, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να βρείτε αυτή την γνώση στον αποθηκευτικό χώρο της τράπεζας δεδομένων σας.

Θέλουν ο συνειδητός νους σας να τραβάει μόνο τον προγραμματισμό τους από τον ασυνείδητό σας, έτσι ώστε δε θα χρειαστεί ποτέ να κοιτάξετε βαθύτερα. Στη συνέχεια όλα γίνονται μια προγραμματισμένη απάντηση από τον ασυνείδητο στον συνειδητό σας νου, κάνοντάς το έτσι ώστε να είστε ικανοί να δημιουργείτε από αυτό το μονοδιάστατο χώρο της εκπαιδευτικής μνήμης.

Απλά, γεμίζουν το κεφάλι σας με σκατά για να σας κρατάνε κλειδωμένους μέσα στο σύστημα και αυτό μας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό.

Επειδή το μεγαλύτερο κομμάτι από την λειτουργία του εγκεφάλου μας συμβαίνει σε ένα ασυνείδητο επίπεδο, ολοκληρώνουμε τις καθημερινές κοινότυπες εργασίες μας με λίγη ή καθόλου συνειδητή σκέψη και για τον ίδιο λόγο ονειροπολούμε τον περισσότερο καιρό.

Για παράδειγμα, όταν οδηγείτε το αμάξι σας δεν σκέφτεστε πραγματικά τι κάνετε εκείνη τη στιγμή.

Αντ’αυτού, επαναλαμβάνετε μνήμες από άλλες στιγμές στη ζωή σας ή φαντάζεστε πιθανές μελλοντικές εκβάσεις της τρέχουσας νοοτροπίας σας, ενώ όλο αυτό το διάστημα το ασυνείδητό σας οδηγεί τα ταξίδια σας.

Αυτής της μέρας η ονειρική κατάσταση της συνειδητής σκέψης είναι κυριολεκτικά αυτό που μας κρατάει κοιμισμένους στον κόσμο, καθώς και κρατάει τον συνειδητό σας νου καταπονημένο, κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μια ποικιλία από προβλήματα ψυχικής υγείας.

Σιωπώντας τον συνειδητό σας νου, επιτρέπετε στον ασυνείδητο να καλύψει την θέση του και όσο πιο πολύ εξερευνάτε τον ασυνείδητό σας νου, τόσο πιο πολύ θα αρχίσει να ανοίγει.

Διαφήμιση

Επειδή ο νους είναι διαδραστικός και γνωρίζει την μνήμη και τις σκέψεις μόνο μέσω συμβόλων, τα ακασικά αρχεία είναι μια συμβολική αναπαράσταση που ο νους χρησιμοποιεί για να διευκρινίσει την κατανόηση ότι κάθε σκέψη που έχει ποτέ συλληφθεί υπάρχει στην συλλογική συνείδηση.

Τα ακασικά αρχεία δεν υπάρχουν έξω από τον εαυτό σας, ένα μέρος όπου πρέπει να ταξιδέψετε ώστε να ξεκλειδώσετε τα μυστικά του σύμπαντος.

Αντιθέτως, τα ακασικά αρχεία υπάρχουν εντός σας όλη την ώρα και είναι πάντοτε προσβάσιμα.

Κάθε φορά που βιώνετε μια ενόραση ή μια συγχρονικότητα συνδέεστε με τα ακασικά αρχεία της “υψηλότερης σκέψης».

Η αρίθμηση της συγχρονικότητας είναι ένα κύριο παράδειγμα αυτής της διαδικασίας ασυνείδητης σκέψης που εκδηλώνεται στην τρέχουσα πραγματικότητά μας και είναι πολύ κοινή μεταξύ των πνευματικών αφυπνίσεων.

Πολλοί άνθρωποι δηλώνουν ότι βλέπουν το 11:11 ή το 5:55 πριν από την πλήρη αφύπνιση της κουνταλίνι μια εμπειρία μοναδικότητας και διαφώτισης.

Ενώ αυτές οι συγχρονικότητες μπορούν να ιδωθούν ως εξωτερικά γεγονότα ή “σημάδια από το σύμπαν» στην πραγματικότητα αυτές οι συμπτώσεις με νόημα είναι εκδηλώσεις του ασυνείδητου νου μας που προβάλλονται στην φυσική μας πραγματικότητα.

Ο συνειδητός μας νους τότε παρατηρεί το σημάδι με τη μορφή αυτών των συγχρονικοτήτων και αρχίζει να ψάχνει για κάποιο νόημα.

Έτσι τώρα που κατανοούμε πώς ο συνειδητός και ασυνείδητος νους σχετίζονται ο ένας με τον άλλον, καθώς και τον τρόπο που ο ασυνείδητός μας νους μας στέλνει σήματα σε μορφή συμπτώσεων που έχουν νόημα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την πληροφορία για να φέρουμε την ασυνείδητη μνήμη σε μια κατάσταση αφύπνισης και να κερδίσουμε πρόσβαση στα ακασικά αρχεία της απεριόριστης γνώσης.

Να είστε προσεκτικοί

Ο λόγος που η προσοχή είναι τόσο σημαντική είναι επειδή με αυτόν τον τρόπο δίνετε στον συνειδητό σας νου την ανάπαυση που χρειάζεται τόσο πολύ. Αν έχετε ένα υπερδραστήριο μυαλό μπορεί να εκδηλώσετε προβλήματα υγείας όπως το άγχος, την κατάθλιψη, την διπολική διαταραχή, την σχιζοφρένεια, μανιακά επεισόδια και η λίστα συνεχίζεται..Όταν ο νους ωστόσο είναι ήσυχος, εσωτερικές εκλάμψεις και καινούργιες συνδέσεις αρχίζουν να σχηματίζονται που προηγουμένως ήταν αδιανόητες.Υπάρχει μια ευρεία ποικιλία από επιμελείς διαλογισμούς που είναι διαθέσιμοι καθώς και πολλά απλά κόλπα για να παραμείνετε στην παρούσα στιγμή από τα οποία οποιοσδήποτε μπορεί να επωφεληθεί.

Εγκαταστήστε νέες συνδέσεις στον εγκέφαλο

Για να εγκαταστήσετε νέες συνδέσεις στον εγκέφαλο πρέπει να πάρετε κάτι που έχετε λάβει από τον ασυνείδητο νου σας μέσω μιας αναλαμπής ή ενόρασης ή πληροφορίας που ελήφθη μέσω διαλογισμού και να το στείλετε στη μνήμη. Αυτός είναι ο λόγος που ο συνεπής διαλογισμός είναι απαραίτητος για να αυξήσετε και να διατηρήσετε ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης. Κάθε φορά που διαλογίζεστε και έρχεστε σε επαφή έχετε μια εμπειρία η οποία δημιουργεί μια καινούργια νευρολογική σύνδεση.

Με την επανάληψη αυτής της διαδικασίας αυτοί οι νευρώνες διατηρούν αυτή την σχέση. Αυτό επιτρέπει μια σύνδεση πιο ελεύθερης ροής μεταξύ του ασυνείδητου και συνειδητού νου που επεκτείνει την συναίσθησή σας και την αντίληψη της πραγματικότητας σε ένα συνειδητό επίπεδο.

Αυξήστε τους κραδασμούς σας

Κάθε σκέψη που έχουμε είτε είναι θετική είτε αρνητική, κατέχει μια μοναδική δόνηση και έτσι όταν μπορούμε να αλλάξουμε τις συνειδητές μας σκέψεις σε έναν πιο θετικό τρόπο μπορούμε να αυξήσουμε την δόνησή μας.

Τα ακασικά αρχεία λειτουργούν τότε με τον ίδιο τρόπο και προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη σκέψη από την συλλογική συνείδηση, πρέπει να είστε σε μια δονητική ευθυγράμμιση με αυτή την σκέψη.

Η ενέργεια ρέει εκεί που πηγαίνει η προσοχή και έτσι όσο περισσότερο στεκόμαστε στα αρνητικά, τόσο περισσότερες αρνητικές σκέψεις τραβάμε από το ασυνείδητο. Το να σκεφτόμαστε θετικά έχει θαυμάσια αποτελέσματα σε επίπεδο συνείδησης, έτσι να θυμάστε ότι όσο πιο ψηλά πηγαίνετε τόσο πιο πολλά θα μαθαίνετε.

ΠΗΓΗ: awakengr.com , bibliotecapleyades.net

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#άνθρωποι
#ενέργεια
#προβλήματα
#τράπεζας
#φυσικό