ΥΓΕΙΑ

Τα 6 Κουρέματα που δεν θα Φύγουν Ποτέ από τη Μόδα

Τα 6 Κουρέματα που δεν θα Φύγουν Ποτέ από τη Μόδα

Μπορεί τα trends να έρχονται και να φεύγουν αλλά υπάρχουν κουρέματα που είναι σούπερ διαχρονικά και όσα χρόνια κι αν περάσουν θα εξακολουθούν να είναι στη μόδα.

Αν είστε σε φάση φθινοπωρινής ανανέωσης τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο μιας και εμείς είμαστε εδώ για να σας θυμίσουμε ποια είναι τα 6 κουρέματα που δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα.

Το κλασικό κοντό Η Twiggy έκανε το κοντό κούρεμα διάσημο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’60. Έπειτα ακολούθησαν η Demi Moore και η Πριγκίπισσα Diana στη δεκαετία του ’90. Τελευταία, μάλιστα, το έχουμε δει σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή του από την Kristen Stewart και την Katty Perry. Πρόκειται για ένα κλασικό λουκ και ταιριάζει πολύ σε λεπτοκαμωμένες γυναίκες.

κουρέματα

Το κοντό κούρεμα είναι και θα είναι πάντα της μόδας.

Το Shag Είναι το κούρεμα που δίνει την αίσθηση ότι μόλις σηκωθήκατε από το κρεβάτι. Στην ουσία όσοι κάνουν shag στα μαλλιά τους έχουν πιο κοντά κουρεμένα μαλλιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού, λίγο πιο μακριά προς τα κάτω και ακόμα πιο μακριά στο τελείωμα. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι υπέροχο και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα κούρεμα που αγαπούν πολύ οι millennials.

κουρέματα

Το shag έχει κάνει τα τελευταία χρόνια δυναμική επιστροφή.

H φράντζα Άλλο ένα διαχρονικό κούρεμα είναι αυτό που περιλαμβάνει φράντζα. Μην φοβηθείτε να το τολμήσετε εκτός κι αν δεν σας αρέσει να φτιάχνετε τα μαλλιά σας κάθε μέρα. Η φράντζα απαιτεί προσοχή και συνεχές φτιάξιμο. Επομένως, μην την κόψετε αν δεν έχετε σκοπό να κάνετε κάτι τέτοιο.

κουρέματα

Διαφήμιση

Η φράντζα πάντα δίνει στιλ.

Το Bob Δύο γυναίκες μπορούν να κάνουν το bob -το κοντό καρέ- στα μαλλιά τους με δύο εντελώς διαφορετικούς τρόπους και αυτή είναι η “μαγεία» του. Ο ένας μπορεί να κόψει τα μαλλιά του σε διάφορα επίπεδα και να κόψει και φράντζα και ο άλλος να κάνει ένα μονοκόμματο κούρεμα και το αποτέλεσμα να δείχνει εντελώς διαφορετικό. Κάθε μικρή αλλαγή στην βασική ιδέα μπορεί να το ανανεώσει ολοκληρωτικά πράγμα που σημαίνει πως κάθε σεζόν μπορείτε να το προσαρμόζετε στα εποχιακά trends.

κουρέματα

Και το bob είναι πολύ της μόδας τελευταία.

Το γουλί Το έχουν τολμήσει πολλές σταρ του Hollywood και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα κούρεμα που λίγες μπορούν να κάνουν και να στηρίξουν. Ανάμεσα σε αυτές είναι η Sigourney Weaver, η Demi Moore παλιότερα και πιο πρόσφατα η Cara Delevingne και η Kate Hudson. Αυτό το κούρεμα σίγουρα δεν είναι για όλους.

κουρέματα

Τελευταία το έχουν δοκιμάσει πολλές.

Ανέμελες μπούκλες Ο καλύτερος τρόπος για να βάλετε τις μπούκλες στη ζωή σας είναι αυτός. Για να αποκτήσετε ανέμελες μπούκλες θα πρέπει να μην είναι κομμένα όλα τα μαλλιά σας στο ίδιο μήκος. Πείτε στον κομμωτή σας ότι θέλετε το αποτέλεσμα να δείχνει πολύ φυσικό -σαν να γεννηθήκατε με μπούκλες- και δείτε πού θα καταλήξει.

κουρέματα

Οι ανέμελες μπούκλες είναι επίσης πολύ στιλάτες.

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#Hollywood
#γυναίκες
#διάσημο
#ποια είναι
#φυσικό