ΥΓΕΙΑ

Τα 4 μυστικά των αδύνατων γυναικών που πρέπει να «κλέψεις»

Τα 4 μυστικά των αδύνατων γυναικών που πρέπει να «κλέψεις»

Όχι, δεν τους αρέσει το φαγητό λιγότερο από ό,τι σε εσένα. Απλώς το αντιμετωπίζουν διαφορετικά.

Βλέπεις τη διπλανή σου στο γραφείο να αντιστέκεται για ακόμα μια φορά στο κουτί με τα γλυκά που κερνάει ο συνάδελφος ενώ εσύ είσαι μπουκωμένη με το τέταρτο εκλεράκι της ημέρας. Η αντίδρασή σου; Νιώθεις κάτι ανάμεσα σε αυτολύπηση (που πάλι δεν μπόρεσες να αντισταθείς) και οίκτο για τη διπλανή σου (που δεν ξέρει να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής), ενώ παράλληλα μονολογείς “εντάξει, δεν πειράζει, από αύριο θα ξεκινήσω δίαιτα».

Διαφήμιση

Έχεις όμως σκεφτεί ποιο πραγματικά είναι το μυστικό των ανθρώπων που τρώνε πιο σωστά από εσένα; Όχι, δεν είναι μόνο η αυτοκυριαρχία, αλλά η πιο “μεθοδική» αντιμετώπιση του θέματος. Συγκεντρώσαμε στην παρακάτω λίστα όλα όσα κάνουν όλοι αυτοί οι “αλλόκοτοι» άνθρωποι και σου προτείνουμε να προσπαθήσεις να τα ακολουθήσεις:

-Προνοούν.

Δεν περιμένουν ποτέ να πεινάσουν ούτε αφήνουν τα γεύματά τους στην τύχη. Παίρνουν ταπεράκι μαζί τους στη δουλειά, έχουν στην τσάντα τους πάντα ένα υγιεινό σνακ για να μην τσιμπολογήσουν κάτι που θα τους φορτώσει άχρηστες θερμίδες και έχουν γεμάτα το ψυγείο και τα ντουλάπια της κουζίνας τους με υγιεινές επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Πηγή
Διαφήμιση
TAGS:
#άνθρωποι
#αντιμετώπιση
#γλυκά
#δουλειά
#ημέρας
#θερμίδες
#υγιεινό σνακ
#φαγητό