Υλικά
600 γρ φύλλο κρούστας
500 γρ βούτυρο
500 γρ καρύδι χοντροκομμένο
Σιρόπι
500 γρ ζάχαρη
Διαφήμιση
400 γρ νερό
1 ξυλάκι κανέλας
1 κ γ γλυκόζη
Λιώνουμε το βούτυρο, παίρνουμε ένα-ένα φύλλο το βουτυρώνουμε,πασπαλίζουμε με το καρύδι το ρολάρουμε και το ζαρώνουμε.
Βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και το υπόλοιπο βούτυρο το περιχύνουμε πάνω στο γλυκό.
Χαράζουμε και ψήνουμε στους 150 αντίσταση να ροδίσει.
Βράζουμε το σιρόπι για 5′ από το σημείο βρασμού. Ζεστό με ζεστό!!
Ρούλα Καλογερή-
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ